Οι Pine και Hemsworth μάλλον αποχωρούν από το Star Trek 4

Διαφωνία σχετικά με την αμοιβή τους.

Οι Chris Pine (Wonder Woman) και Chris Hemsworth (Thor: Ragnarok) μάλλον αποχωρούν από την επερχόμενη ταινία "Star Trek", καθώς οι συζητήσεις με την Paramount Pictures και την Skydance Media δεν κατέληξαν εκεί που ήθελαν.

Σύμφωνα με πηγές του The Hollywood

Reporter, οι Pine και Hemsworth βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις σχετικά με τους ρόλους τους ως James και George Kirk, αλλά δεν κατάφεραν να έρθουν σε συμφωνία με τα στούντιο σχετικά με την πληρωμή τους.

Οι δύο ηθοποιοί λέγεται ότι ζήτησαν από τα στούντιο να διατηρήσουν την ήδη υπάρχουσα συμφωνία τους, που υπάρχει εδώ και κάμποσα χρόνια, ενώ η Paramount ήθελε να μειώσει την αμοιβή τους αναφερόμενη στην μέτρια επίδοση του "Star Trek Beyond" στο box office.

Οι συμφωνίες των Zachary Quinto, Simon Pegg, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho κι άλλων θα ακολουθούσαν μετά τις δικές τους. Αυτό σημαίνει ότι για την ώρα το μέλλον της ταινίας βρίσκεται στον αέρα, αν και πηγές επιμένουν ότι το φιλμ είναι προτεραιότητα για το στούντιο.

Μπορεί κινηματογραφικά το franchise να έχει τα θέματα του, αλλά τηλεοπτικά συνεχίζει ακάθεκτο. Το "Star Trek: Discovery" αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την δεύτερη σεζόν του στις αρχές του 2019, με τον Captain Pike να μπαίνει στο παιχνίδι, το CBS έχει κλείσει ακόμα τέσσερις σειρές σχετικές με το "Star Trek" και σε μία από αυτές θα επιστρέψει ο Patrick Stewart ως Jean-Luc Picard.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΓυναικεία πινελιά λέγεται πως θα έχει το "Star Trek 4"Όχι μία, αλλά δύο ταινίες "Star Trek" βρίσκονται υπό ανάπτυξηΑμφίβολη η ανάμιξη του Quentin Tarantino στο "Star Trek 4"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα