Ξεκινάνε τα γυρίσματα του "Kingsman 3" το 2019 και στο βάθος...το prequel

Ο Eggsy θα γίνει... τριλογία.

Τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας "Kingsman" θα ξεκινήσουν το 2019 και η ταινία, ίσως, περιέχει και χαρακτήρες από το επερχόμενο prequel, "Kingsman: The Great Game".

Το ρεπορτάζ από το ScreenRant αναφέρει πως το "Kingsman 3" θα συνεχίσει την ιστορία των δύο προηγούμενων ταινιών, "Kingsman: The Secret Service" του 2014 και "Kingsman: The Golden Circle" του 2017, και θα βάλει τις βάσεις

για το prequel, "Kingsman: The Great Game".

Ο Matthew Vaughn, παραγωγός και σκηνοθέτης των ταινιών, αποκάλυψε ότι το prequel βρίσκεται ήδη στα σκαριά και σ' αυτό θα δούμε την έναρξη της μυστικής υπηρεσίας. Τα γυρίσματα της τρίτης ταινίας θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο του 2019 και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα του The Great Game.

O Vaughn δήλωσε: "Το στούντιο ψάχνει δύο νέους πρωταγωνιστές. Ένας από αυτούς θα είναι ένας έφηβος, που θα ονομάζεται Conrad. Ο νεαρός, χαρούμενος και γοητευτικός γιος ενός βρετανικού δούκα, ο Κόνραντ είναι πρόθυμος να βρει έναν τρόπο να υπηρετήσει τη χώρα του κατά τον Α 'Παγκόσμιο Πόλεμο... και ίσως η Kingsman του προσφέρει αυτή την ευκαιρία. Το στούντιο ψάχνει επίσης έναν πιο μεγάλο, σε ηλικία, πρωταγωνιστή και ενώ δεν έχουν αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για τον χαρακτήρα του, γνωρίζουμε ότι ο Ralph Fiennes είναι κοντά ή στην κορυφή της λίστας των στούντιο."

Το prequel, επίσης, θα βασίζεται και στην παράδοση της υπηρεσίας Kingsman, καθώς σύμφωνα με τα κόμικ "Secret Service", των Mark Millar και Dave Gibbons, η ανεξάρτητη βρετανική υπηρεσία κατασκοπείας ιδρύθηκε μετά το τέλος του Α' Παγκοσμίου Πολέμου, από μερικούς από τους πλουσιότερους και πιο ισχυρούς άνδρες στον κόσμο, που έχασαν τους γιους τους στις μάχες. Αυτοί οι άνδρες ήθελαν να χρησιμοποιήσουν τον πλούτο τους – αφού δεν είχαν κληρονόμους πλέον – για να διατηρήσουν την ειρήνη και τη ζωή μετά τις φρίκες του πολέμου.

Μπορείτε να διαβάσετε το review μας για το "Kingsman: The Golden Circle" αλλά και να δείτε παρακάτω ένα behind-the-scenes βίντεο, όπου ο σκηνοθέτης Matthew Vaughn αποφάσισε να αλλάξει τη σκηνή μάχης του Channing Tatum, κάνοντάς την ακόμα πιο αστεία:

Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για όλα τα νέα σχετικά με τις επερχόμενες ταινίες "Kingsman".

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceIdis Elba: Ο νέος υποψήφιος για τον ρόλο του James BondΈφυγε απ' την ζωή η Ρίκα ΒαγιάννηPuppet Master: The Littlest Reich - Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα