H Blizzard ετοιμάζει κι άλλα πράγματα για το Diablo

Η αρχή γίνεται με προσλήψεις.

Αν και δεν υπάρχει καμία αναφορά πουθενά για το Diablo 4, το παιχνίδι φαίνεται να είναι στα σκαριά. Η τελευταία ένδειξη ότι ένα νέο Diablo βρίσκεται στα σκαριά ήρθε από την τριμηνιαία έκθεση οικονομικών της Activision Blizzard, όταν ο COO Coddy Johnson

μίλησε για τους αυξανόμενους αναπτυξιακούς πόρους της Blizzard, παρότι η Activision απέλυσε επίσης το 8% του συνολικού ανθρώπινου δυναμικού της.

"Ο αριθμός του προσωπικού ανάπτυξης του Diablo θα αυξηθεί σημαντικά καθώς οι ομάδες εργάζονται σε αρκετά έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη για το franchise, καθώς και στην παγκόσμια κυκλοφορία για το Diablo Immortal", δήλωσε ο Johnson.

Το Diablo Immortal, το επερχόμενο παιχνίδι της Blizzard για smartphones, που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Netease, είναι το μόνο επιβεβαιωμένο Diablo για το οποίο γνωρίζουμε πως θα κυκλοφορήσει, αλλά η αναφορά στο "αρκετά έργα" θα μπορούσε να σημαίνει την παραγωγή του Diablo 4 και ίσως ενός Diablo 2 Remaster.

Ο Johnson ανέφερε την αύξηση σε άλλους τομείς ανάπτυξης για την Blizzard λέγοντας ότι "επενδύει σε άλλα παιχνίδια Warcraft" και ότι "συνολικά, η διοίκηση της Blizzard ενισχύει το pipeline της με περισσότερους πόρους από ποτέ για να υποστηρίξει προγραμματισμένους mobile τίτλους, και τη συνεχιζόμενη συσσώρευση περιεχομένου του WoW".

Με την έκφραση "άλλα παιχνίδια Warcraft" θα μπορούσαν απλά να αναφέρονται στα Warcraft 3 Reforged και WoW Classic, ή θα μπορούσαν να σημαίνουν κάτι περισσότερο. Κρίνοντας από το τι είπε η Activision νωρίτερα στην έκθεση κερδών, όμως, μην περιμένετε να κυκλοφορήσουν νέα μεγάλα παιχνίδια Blizzard το 2019, ακόμα κι αν ανακοινωθούν.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει θα τον βρείτε στο YouTube αλλά και το Twitch.

IGN Greece DIABLO III REAPER OF SOULS Συντελεστής ανάπτυξης της Switch έκδοσης του Diablo 3 μιλάει για το Nintendo Switch Online Επιστρέφει το επετειακό event του Diablo 3 "Darkening of Tristram"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα