Σανίδα σωτηρίας ίσως γίνει το Hulu για κάποιους τίτλους της Marvel

Η ελπίδα δεν έχει πεθάνει ακόμα.

Μετά την ακύρωση των σειρών της Marvel από το Netflix, το Hulu δηλώνει ότι είναι ανοιχτό στην πιθανότητα αναβίωσης των "Daredevil" και "Luke Cage".

Σε συνέντευξή του με το TheWrap, ο Αντιπρόεδρος του καναλιού, Craig Erwich, είπε ότι θα τον ενδιέφεραν οι τίτλοι που φέρουν την υπογραφή της Marvel.

Marvel έχει ένα σωρό τίτλους που μας ενδιαφέρουν", είπε ο Erwich. "Εξαρτάται από το πότε θα είμαστε έτοιμοι, και - κατά κύριο λόγο - ποιος θα το αναλάβει", συνέχισε.

Το "Defenders" ήταν η πρώτη σειρά που αφέθηκε στην άκρη, με το "Iron Fist" και το "Luke Cage" να ακολουθούν. Το "Daredevil" έγινε η τέταρτη σειρά της συνεργασίας Marvel/Netflix που σταμάτησε, αφήνοντας στον αέρα μόνο τα "Punisher" και "Jessica Jones". Το "Punisher" επέστρεψε για δεύτερη φορά τον περασμένο μήνα, ενώ το "Jessica Jones" βρίσκεται υπό παραγωγή οπότε θα το δούμε πιο μετά. Οι ακυρώσεις ήρθαν λίγο πριν η Disney ξεκινήσει τη δική της συνδρομητική υπηρεσία, το Disney+

Η Marvel υποσχέθηκε περισσότερες περιπέτειες με τον Daredevil, αλλά με βάση τους όρους συμφωνίας που είχαν υπογραφεί για τα δικαιώματα των χαρακτήρων, κανένας από αυτούς δεν θα μπορεί να εμφανιστεί πάλι στις οθόνες μέχρι το 2021, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να μην δούμε τους ίδιους Defenders ξανά.

Μόλις κλείσει η συμφωνία των 21st Century Fox και Disney, το 60% του Hulu θα ανήκει στην Disney, κάτι που έκανε το κανάλι να ανακοινώσει την συμφωνία που υπέγραψε με την Marvel για διάφορες σειρές κινουμένων σχεδίων, μεταξύ άλλων μια νέα σειρά "Howard the Duck".

"Έχουμε μια σχέση με την Marvel από το ‘Runaways’, θα κάνουμε σοβαρότερη δουλειά με τις σειρές κινουμένων σχεδίων", είπε ο Erwich. "Είμαι σίγουρος ότι θα οδηγήσει σε περισσότερες δουλειές. Έχουμε μια καλή δημιουργική σχέση μεταξύ μας. Εκεί τείνουν να βρίσκονται οι ευκαιρίες".

H Disney ανακοίνωσε πρόσφατα ότι η Marvel παίρνει τα ινία του franchise των X-Men και μαθεύτηκε ότι έχει ξεκινήσει ήδη η αναζήτηση του νέου Wolverine, ενώ σε παύση έχουν μπει οι επερχόμενες ταινίες των Fox/Marvel, λόγω της συμφωνίας.

IGN Greece Στον πάγκο οι Defenders για τουλάχιστον δύο χρόνια Ο Daredevil μας μιλά για την ακύρωση της σειράς του
Keywords
Τυχαία Θέματα