Έχουμε ημερομηνίες για την open beta του The Division 2

Ο Μάρτιος μας περιμένει.

Μετά από την κλειστή beta, που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές μέρες, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει στην open beta τον Μάρτιο.

Συγκεκριμένα, θα γίνει διαθέσιμη για PC, PS4 και Xbox One από την 1η μέχρι και την 4η του Μαΐου. Αυτό θα δώσει στην Ubisoft

το χρονικό περιθώριο των 2 εβδομάδων για να διορθώσει οποιοδήποτε πρόβλημα υπάρχει, μέχρι δηλαδή τις 15 Μαρτίου που θα ναι διαθέσιμο το παιχνίδι.

Η private beta του παιχνιδιού φαίνεται να έδωσε στους παίκτες αρκετά προβλήματα, οπότε αναμένουμε να δούμε αν κάποια από αυτά διορθώθηκαν, ή θα παιδευτούμε πάλι με bugs και crashes.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceΗ Ubisoft προειδοποιεί πως η Beta του Division 2 θα έχει crashes για μεγάλα χρονικά διαστήματαΗ Ubisoft δίνει λεπτομέρειες για το The Division 2 Private BetaΚαινούργιες πληροφορίες για τα Dark Zones και PvP του The Division 2

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα