Αποκαλύφθηκε η δολοφόνος του Ser Pounce από το "Game of Thrones"

Λίγο αναμενόμενο...

Το "Game of Thrones" μπορεί να ολοκληρώνεται και να έχει δημιουργήσει ήδη αρκετά αναπάντητα ερωτήματα σχετικά με το τέλος του, υπάρχουν και άλλα ωστόσο που έχουν ξεμείνει από προηγούμενες σεζόν. Όπως αυτό που αφορά την εξαφάνιση του Ser Pounce, τη γάτα του βασιλιά Tommen, που τελευταία φορά είδαμε στην 6η σεζόν της σειράς.

Το ότι δολοφονήθηκε, είναι σχεδόν ξεκάθαρο, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως μιλάμε για το "Game of Thrones". Το πώς, όμως, παρέμεινε άγνωστο μέχρι και σήμερα, αφού το 'κακούργημα' έλαβε χώρα πίσω από τις κάμερες, σε αντίθεση

με τις συνήθειες της δημοφιλής σειράς του HBO. Ο showrunner David Benioff αποκάλυψε τι συνέβη με το συμπαθέστατο κατοικίδιο του βασιλιά Tommen.

"Η Cersei μισούσε το όνομα 'Ser Pounce' τόσο πολύ που δεν μπορούσε να του επιτρέψει να επιβιώσει", δήλωσε ο Benioff στο Entertainment Weekly. "Οπότε εμπνεύστηκε την πιο διαβολική της [εκτέλεση]. Ο θάνατος του Ser Pounce ήταν τόσο φρικτός που δεν μπορούσαμε να το βγάλουμε στον αέρα".

Η μητέρα του ίδιου του βασιλιά έβγαλε τον γάτο από τη μέση, και με αβάσταχτο τρόπο. Φαίνεται όμως πως όπως η ίδια η βασίλισσα, ούτε ο Benioff συμπαθούσε ιδιαίτερα τη συγκεκριμένη γάτα. Ο showrunner πρόσθεσε πως, "Δεν ήταν καθόλου ευχάριστο να συνεργάζεσαι με αυτή τη γάτα. Υπάρχει λόγος που δημιουργήθηκε η έκφραση 'σαν να μαζεύεις γάτες' (like herding cats)".

Για τον τελευταίο κύκλο, τα επεισόδια που θα έρθουν θα είναι μικρότερα των δύο ωρών, ενώ τα μέτρα ασφαλείας για διαρροές φτάνουν σε τέτοια επίπεδα που δεν θα υπάρχουν διαρροές όπως άλλοτε. Όσοι αποχωρούν, ωστόσο, από το πλατό της σειράς μιλούν για το τέλος, που κατά τους εκτελεστικούς παραγωγούς θα μας χαροποιήσει, κατά τον διευθύνων σύμβουλο θα μας εκπλήξει, ενώ ο Ser Davos αναφέρθηκε στο τέλος ως τίμιο.

Η πρεμιέρα της τελευταίας σεζόν έρχεται στις 14 Απριλίου του 2019, δεν θα είναι όμως το τέλος για τον τηλεοπτικό κόσμο που πηγάζει από τα γραπτά του George R.R. Martin. Η μία από τις ερχόμενες, prequel σειρές του, πρόσφατα πρόσθεσε οχτώ μέλη στο cast της, ενώ η υπόθεση έχει αποκαλυφθεί και λέγεται ότι θα μας πάει χιλιάδες χρόνια πριν τα γεγονότα του "Game of Thrones", από την Εποχή των Ηρώων (Age of Heroes) στην πτώση του πολιτισμού.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece 'Τίμια' η ολοκλήρωση του "Game of Thrones", σύμφωνα με τον Ser Davos Nova: Αποκλειστικές φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση από τον 8ο κύκλο του GoT
Keywords
Τυχαία Θέματα