Glitch του Breath Of The Wild αποκαλύπτει άγνωστη περιοχή

Και την άκρη του κόσμου.

Μπορεί το Breath Of The Wild να έχει κυκλοφορήσει ενάμιση χρόνο, αλλά φαίνεται πως δεν μας έχει δείξει ακόμα κάθε κρυφή γωνιά του.

Όπως πληροφορηθήκαμε από το Nintendo Life, ένα glitch που ανακάλυψε ο Youtuber, Mety333, φαίνεται να άνοιξε μια ανεξερεύνητη και πολύ περίεργη γωνιά του κόσμου.

Το glitch εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του The

Masters Trials DLC και έδειξε περιοχές που δεν είχαν αποκαλυφθεί στο παρελθόν.

Μέσα σε αυτή την περιοχή παρατηρήθηκαν περίεργα features, τα οποία περιλαμβάνουν νερό που μετατρέπεται σε λάβα και ένα κάθετο απότομο σημείο που φαίνεται να είναι το τέλος του κόσμου και θα συνιστούσαμε να μην πηδήξετε από 'κει.

Φαίνεται ότι οι developers χρησιμοποιούσαν την περιοχή ως hub για να αποθηκεύουν διάφορα level στο Trial of the Sword challenge και μάλλον ξεχάστηκαν εκεί από τον καιρό που το παιχνίδι βρισκόταν ακόμα υπό ανάπτυξη!

Αν είστε και εσείς από εκείνους που θέλουν να βλέπουν όλα τα περίεργα του gaming κόσμου, μπορείτε να δείτε πώς ανακαλύφθηκε το glitch στο παραπάνω βίντεο.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceFan Art διαγωνισμός της Ubisoft στην Ελλάδα PAX East 2015: Όλες οι πληροφορίες για το Heroes Of The StormPAX East 2015: Όλες οι νέες πληροφορίες για το Hearthstone

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα