Gamescom 2019: Έρχεται crossover του Monster Hunter World: Iceborne με το Horizon Zero Dawn

Η Aloy επιστρέφει.

To Monster Hunter World: Iceborne ενώνεται για άλλη μια φορά με την Aloy, για την δεύτερη συνεργασία με το Horizon Zero Dawn. Αυτό επικεντρώνεται συγκεκριμένα στο Frozen Wilds DLC της Aloy, μιας και έχουν την ίδια θεματολογία.

Η Capcom κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για τη συνεργασία Monster Hunter World: Iceborne x Horizon Zero Dawn:

The Frozen Wilds, κατά τη διάρκεια της Gamescom. Το trailer δείχνει την Aloy να φοράει το Armor της από το Frozen Wilds, καθώς ετοιμάζεται να εξερευνήσει νέες παγωμένες περιπέτειες του Monster Hunter. Μπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω.

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Monster Hunter: World, η Capcom και η Guerrilla Games ανακοίνωσαν ένα limited-time Horizon Zero Dawn event, όπου μπορούσατε να παίξετε ως Aloy και να χρησιμοποιήσετε το τόξο της και το armor της. H συνεργασία ανάμεσα σε Iceborne κσι The Frozen Wilds φαίνεται να είναι παρόμοια με την προηγούμενη, με τη διαφορά ότι θα χρησιμοποιήσετε, πιθανότατα, το Frozen Wilds armor set και φυσικά θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το bowgun, ως όπλο.

Το Monster Hunter World: Iceborne είναι το πρώτο μεγάλο expansion του Monster Hunter: World. Οι κυνηγοί θα περιπλανηθούν σε μια νέα περιοχή, ονόματι Hoarfrost Reach, όπου θα βρουν και θα κατατροπώσουν νέα τέρατα, που ζουν σε αυτές τις παγωμένες περιοχές. Tο Frozen Wilds, από την άλλη, ήταν το πρώτο expansion για το Horizon Zero Dawn και έφερε μια νέα περιοχή, την οποία μπορούσε να εξερευνήσει η Aloy.

Δεν γνωρίζουμε για την ώρα πότε θα κυκλοφορήσει αυτή η συνεργασία, αλλά μέχρι τότε, μπορείτε να διαβάσετε το review μας, για το Monster Hunter: World.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα από την Gamescom 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceEverspace 2 Official Reveal Trailer - Gamescom 2019Gamescom 2019: 16 νέες λεπτομέρειες για το Need for Speed HeatGamescom 2019: Trailer του Shenmue 3 δείχνει μια μέρα στη ζωή του Ryo

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα