Gamescom 2019 - Cyberpunk 2077: To Multiplayer ερευνάται, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα συμβεί

"Δεν σημαίνει ότι λέμε όχι, αλλά δεν σημαίνει ότι λέμε και ναι."

Αν και το Cyberpunk 2077 είναι ένα single-player παιχνίδι, η CD Projekt Red έχει ομάδα που ασχολείται με το κομμάτι του multiplayer, χωρίς αυτό να σημαίνει

ότι θα το δούμε σίγουρα στο παιχνίδι.

Μιλώντας με τον Tom Phillips στο Eurogamer, κατά τη διάρκεια του Gamescom 2019, ο senior concept artist της CD Projekt Red, Marthe Jonkers, συζήτησε το γεγονός ότι υπάρχει μια ομάδα, που δοκιμάζει διάφορα είδη multiplayer, στο R&D, αλλά "δεν υπάρχει πίεση να συμβεί κάτι για το οποίο δεν νιώθουμε καλά."

"Ερευνούμε το multiplayer, αλλά επικεντρωνόμαστε στην single player εμπειρία, που θα λάβετε το 2020," είπε ο Jonkers. "Δεν σημαίνει ότι λέμε όχι στο multiplayer, αλλά δεν λέμε και ναι. Βρισκόμαστε ακόμα σε προκαταρκτικό επίπεδο."

Οι συζητήσεις επί του θέματος ξεκίνησαν πριν ένα μήνα, οπότε και ο πρόεδρος της εταιρείας, Adam Kiciński, και ο CEO, Piotr Nielubowicz, φαίνεται να δήλωσαν ότι ένα από τα μελλοντικά σχέδια του Cyberpunk είναι το multiplayer mode.

"Αν προσθέσουμε multiplayer στοιχεία, θα πρέπει να είναι σωστά," συνέχισε ο Jonkers. "To βάθος είναι πολύ σημαντικό για εμάς και θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι όλα θα ταιριάζουν. Η single-player εμπειρία είναι ενοποιημένη. Δεν θα πετάξουμε απλά ένα multiplayer στο παιχνίδι."

"Αν δεν ταιριάξει, δεν θα το πιέσουμε. Δεν θα φτιάχναμε ποτέ τίποτα, που δεν φτάνει τουλάχιστον τα στάνταρ του "The Witcher" για το Cyberpunk. Δεν ξέρουμε τι μας περιμένει στο μέλλον, αλλά έχουμε ως στόχο να φτιάχνουμε μόνο υψηλής ποιότητας παροχές."

Η CD Projekt έχει το δυναμικό για να ασχοληθεί με αυτά τα εγχειρήματα, καθώς τα 400 άτομα που ασχολούνται με το παιχνίδι, επιτρέπουν την ενασχόληση με το μέλλον του franchise.

"H ομάδα του The Witcher είχε περίπου 200 άτομα. Αλλά τώρα είμαστε περίπου 400, οπότε μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα και αυτό ακριβώς κάνουμε στο Cyberpunk. To The Witcher ήταν ένα open-world game, αλλά τώρα έχουμε ένα παιχνίδι του ίδιου είδους, αλλά με εντελώς διαφορετικές ελευθερίες στο gameplay."

"To The Witcher είχε τον Geralt και ασχοληθήκατε μόνο με αυτόν τον χαρακτήρα και τις ιδιαιτερότητές του. Τώρα, υπάρχει ελευθερία στον χαρακτήρα. Εσείς θα επιλέξετε τις σχέσεις που θα κάνετε, την ιστορία που θα ακολουθήσετε και το τέλος που θα δείτε. Πιο φιλόδοξο project, αλλά με την διπλάσια ομάδα."

To Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και PC στις 16 Απριλίου 2020. Θα κυκλοφορήσει επίσης στο Google Stadia, αν και παραμένει αβέβαιο αν θα έρθει ταυτόχρονα με τις άλλες πλατφόρμες.

Μπορείτε να προπαραγγείλετε το παιχνίδι από το Console Club, εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα από την Gamescom 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceTo Cyberpunk 2077 ίσως λάβει DLC σαν του WitcherCyberpunk 2077: Nr.2 χαρακτήρας με τις περισσότερες γραμμές διαλόγου ο Johnny SilverhandΕ3 2019: Ο Keanu Reeves πρωταγωνιστεί στο Cyberpunk 2077

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα