Gamescom 2019 - Death Stranding: Αποκλειστικό trailer αποκαλύπτει την βασική αποστολή του Norman Reedus

Γιατί χτίζει γέφυρες ο Sam;

Νομίζατε ότι το Death Stranding είχε αποκαλύψει όλα του τα όπλα στη Gamescom 2019; Μόλις αποκαλύφθηκε νέο trailer, οπότε ετοιμαστείτε.

Αν και είναι διαθέσιμο μόνο σε εκείνους που βρίσκονται στο booth του παιχνιδιού στη Gamescom, το trailer ονομάζεται ''Briefing'' και είναι ένα story cutscene, πιθανότατα από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο trailer βέβαια, ενώνει λίγο τα διάσπαρτα κομμάτια που έχουμε δει από προηγούμενο υλικό και συγκεκριμένα, ρίχνει

φως στο ποιος είναι ο βασικός στόχος του Norman Reedus στο παιχνίδι.

Στο trailer λοιπόν βλέπουμε τους Sam, Amelie καιDie-Hardman, στο Οβάλ Γραφείο, όπου οι δύο τελευταίοι προσπαθούν να πείσουν τον Sam να τους βοηθήσει στα σχέδιά τους, να επανενώσουν τις πόλεις που αποχώρησαν από την UCA (ή United Cities of America).

Το έργο αυτό ξεκίνησε χρόνια νωρίτερα από την Amelie, που ταξίδεψε από την ανατολική στην δυτική ακτή, προσπαθώντας να πείσει τους απομονωμένους οικισμούς να ενταχθούν στο Chiral Network της UCA. Η Amelie χρησιμοποιήθηκε για να προειδοποιήσει το κομβόι για κοντινούς BT (τα φασματικά αρπακτικά που έχουμε δει σε προηγούμενα trailer).

Υπάρχει περισσότερο ενδιαφέρον για την Amelie, καθώς αυτή είναι η νέα πρόεδρος της UCA. Αυτό σημαίνει ότι η Bridget, η πρόεδρος που είδαμε στο τρέιλερ κυκλοφορίας (η οποίος παίζεται επίσης από την Wagner) έχει φαινομενικά πεθάνει. Μας είπαν ότι η Amelie δεν μπορεί πλέον να μεγαλώνει, μοιάζει ακριβώς όπως όταν την είδε πριν 10 χρόνια πριν και λέει ότι "το σώμα της είναι ακόμα στην παραλία". Αυτό σημαίνει ότι συνδέεται με την "άλλη πλευρά" του παιχνιδιού, με κάποιο τρόπο.

Το cutscene παρουσιάζει μια ολογραφική ανακατασκευή του έργου της, που γεμίζει το Οβάλ Γραφείο, παρουσιάζοντας πολλές πόλεις και animations του τι συνέβη, καθώς και ήχους, βγαλμένους από βιντεοπαιχνίδια.

Ωστόσο, κατά την άφιξη στην Edge Knot City (που φαίνεται να βρίσκεται στη θέση του σημερινού Λος Άντζελες), μαθαίνουμε ότι η Amelie απήχθη από τους Homo Demens, μια αυτονομιστική ομάδα τρομοκρατών, που αντιτίθεται στον στόχο της UCA. Την κρατούν αιχμάλωτη λοιπόν στην πόλη, αλλά με κάποιο τρόπο μπορεί να προβάλει την εικόνα της στην ανατολική ακτή, για να μιλήσει στον Sam.

Ο Die-Hardman και η Amelie ζητούν από τον Sam να αναλάβει το έργο της να επισκεφτεί τους απομονωμένους οικισμούς, που συμφώνησαν να συμμετάσχουν στο UCA και να τους συνδέσει με το Chiral Network, χρησιμοποιώντας ένα Q-Pid το κολιέ που έχουμε δει στα χέρια του Sam, σε πολλά trailer. Όπως είδαμε στο gameplay trailer νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ο Sam μπορεί να τοποθετήσει το Q-Pid σε ένα τερματικό, συνδέοντας την τοποθεσία αυτή με το δίκτυο του UCA.

Αφού ενημερώθηκε για την πιθανή του αποστολή, ο Sam αρνείται να βοηθήσει την Amelie και τον Die-Hardman. Φαίνεται ότι συνεργάστηκε μαζί τους παλιότερα, πριν εξαφανιστεί και κατηγορεί τους άλλους για το αποτέλεσμα αυτό. Το τρέιλερ τελειώνει με την Amelie να του ζητάει βοήθεια και τον Sam να φεύγει.

Φυσικά, από αυτό που έχουμε δει από το παιχνίδι, φαίνεται ότι ο Sam άλλαξε γνώμη μετά από αυτή τη σκηνή και ότι ο κύριος στόχος του παιχνιδιού είναι να ταξιδέψει από ακτή σε ακτή, χτίζοντας το Chiral Network, καθώς προχωράτε.

Για περισσότερα, διαβάστε τα νέα που μας έδωσε ο Hideo Kojima, για τις "ιδιαίτερες περιοχές" στο σώμα του Norman Reedus. will block you from seeing Norman Reedus' penis.

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα από την Gamescom 2019 στο ειδικό hub του IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN Greece Everspace 2 Official Reveal Trailer - Gamescom 2019 Gamescom 2019: Η THQ Nordic ανακοινώνει το πρώτο της grand strategy game Gamescom 2019: Το νέο gameplay trailer του Sparklite παρουσιάστηκε στο Nintendo Showcase

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα