"Βόμβα" από Δώνη για σενάρια με Χάντερσφιλντ: "Όλα εξαρτώνται από τον Παναθηναϊκό"!

Ανοικτό το ενδεχόμενο αποχώρησης από τον Παναθηναϊκό άφησε ο Γιώργος Δώνης με δηλώσεις που έκανε στη "Sun". O προπονητής του Παναθηναϊκού φέρεται να βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων για τη Χάντερσφιλτν και μιλώντας στο βρετανικό ταμπλόιντ ανέφερε ότι όλα εξαρτώνται από τους Πράσινους!

"Είναι κάτι περίπλοκο καθώς έχω ακόμα δυο χρόνια συμβολαίου με την ομάδα μου και το πρότζεκτ που εφαρμόζουμε πηγαίνει καλά οπότε δεν θα είναι εύκολο να φύγω. Όμως, το να αποκομίσω
εμπειρίες από την Αγγλία ως προπονητής είναι μια από τις μεγάλες μου φιλοδοξίες. Ειδικά στη Χάντερσφιλντ όπου έχω παίξει. Δεν είχα δείξει τότε τον καλύτερό μου εαυτό καθώς ήμουν τραυματισμένος το μεγαλύτερο διάστημα", δήλωσε ο Γιώργος Δώνης στη "Sun" για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Χάντερσφιλντ και πρόσθεσε: "Το πρωτάθλημα της Championship έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον γιατί έχει ομάδες με ιστορία. Όλα εξαρτώνται από την ομάδα μου. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε ένα μεγάλο κλαμπ στην Ελλάδα αλλά είναι διαφορετική εμπειρία στο αγγλικό ποδόσφαιρο και το αγαπώ πολύ".

Το "Τρένο" ρωτήθηκε και για τη σχέση του με τον Στιβ Μπρους, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στο παρελθόν.

«Έχω καλή σχέση με τον Στιβ Μπρους και έχουμε κρατήσει επαφή. Μακάρι στο μέλλον να τον αντιμετωπίσω στο γήπεδο. Όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Πάντως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ξεκαθαρίζουν ότι δεν έχει γίνει η παραμικρή νύξη ή ενόχληση στο σύλλογο από οποιαδήποτε ομάδα σχετικά με τον Γιώργο Δώνη.
Keywords
Τυχαία Θέματα