Μπάρκας: «Αποτυχία αν αποκλειστούμε» (video)

Ως αποτυχία χαρακτήρισε το σενάριο να μείνει η ΑΕΚ εκτός ομίλων του Europa League ο Βασίλης Μπάρκας, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του εντός έδρας ματς της Πέμπτης (22/08 NS1HD 21:00) , για τα πλέι οφ κόντρα στην Τράμπζονσπορ.

Ο 25χρονος γκολκίπερ του Δικεφάλου τόνισε πως έχουν αφήσει πίσω τους το παιχνίδι με την Κραϊόβα, τονίζοντας πως στόχος τους είναι να βρεθούν στους ομίλους του Europa League.

Αναλυτικά:

Για
το αν έχουν αφήσει πίσω τους την κακή εμφάνιση με την Κραϊόβα: «Δεν χρειάστηκαν αρκετές μέρες για να το αφήσουμε πίσω. Συγκεκριμένα, το "κακό" μας ημίχρονο. Θα υπάρχουν κι αυτά τα παιχνίδια μέσα στη σεζόν. Είχαμε το σκορ, το κρατήσαμε και περάσαμε. Πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να κάνουμε αυτά που θα μας ζητήσει ο προπονητής μας».

Για το αν υπάρχει πίεση: «Δε νιώθω κάποια πίεση. Θα έχουμε και λάθη, αλλά αν δεν προσπαθήσεις δεν θα κάνεις και λάθη. Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο πρόγραμμα μας και στο πλάνο του προπονητή μας. Αν τα κάνουμε αυτά, όλα θα πάνε καλά».

Για το αν θα είναι επιτυχία αν αποκλειστούν: «Αν δεν περάσει η ΑΕΚ στην επόμενη φάση, θα είναι αποτυχία. Είναι ένας από τους στόχους μας να περάσουμε. Έχουμε το πλάνο μας και σκοπεύουμε να το ακολουθήσουμε, γιατί πιστεύουμε πωςθα πάμε μπροστά με αυτό, μέσα στην χρονιά. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τη φιλοσοφία μας μέσα στον αγώνα. Σίγουρα, να απαντήσω στην ερώτησή σας, θα είναι αποτυχία αν αποκλειστούμε»

Για το αήττητο της: «Και οι καινούργιοι παίκτες ξέρουν τι είναι ΑΕΚ. Το αήττητο είναι κάτι που το θέλουμε. Αλλά αυτό που θέλουμε και χρειαζόμαστε περισσότερο και για να περάσουμε στους ομίλους, είναι οι νίκες».

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιον συμπαίκτη του στην Εθνική που αγωνίζεται στην Τουρκία: «Όχι, δεν έχω μιλήσει. Γνωρίζω αυτά που μας έχουν πει από το προπονητικό τιμ. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμς και να περάσουμε στην επόμενη φάση».
Keywords
Τυχαία Θέματα