Gamescom 2018: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία της Open Beta του Battlefield V

Παλιές ιστορίες και νέα modes.

Η DICE ανακοίνωσε σήμερα, πριν την Gamescom, ότι η Open Beta για το Battlefield θα είναι διαθέσιμη στις 4 Σεπτεμβρίου σε early access και στις 6 Σεπτεμβρίου για όλους τους παίκτες που έκαναν pre-order το παιχνίδι σε Xbox One,

PlayStation 4 και στο Origin για PC.

Η Open Beta θα περιλαμβάνει το Rotterdam map στο Conquest mode και το Arctic Fjord map στα Grand Operations και Conquest modes.

Το Grand Operations έχει ως στόχο να ταξιδέψει τους παίκτες σε διάφορους χάρτες και modes, ενώ παράλληλα παρουσίασε ιστορικά τεκμηριωμένες αφηγήσεις.

Η DICE αποκάλυψε επίσης τη νέα τεχνολογία RTX της NVIDIA σε ένα ζωντανό demo του Battlefield V σε υπολογιστή - ένα από τα πρώτα παιχνίδια που θα αναπτυχθούν στην πλατφόρμα. H NVIDIA RTX χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν σε ταινίες και τώρα μεταφέρεται σε βιντεοπαιχνίδια για να δώσει απόδοση σε κινηματογραφική ποιότητα.

Η τεχνολογία επιτρέπει στο φως να αντικατοπτρίζεται με τον ίδιο τρόπο όπως στον πραγματικό κόσμο, δημιουργώντας ζωντανές, αντανακλαστικές επιφάνειες στα επίπεδα, τους χάρτες και τις τοποθεσίες σε όλο το παιχνίδι.

Ο Christian Holmquist, Τεχνικός Διευθυντής της DICE, δήλωσε: "Είναι πάντα σημαντικό για εμάς ως στούντιο να μείνουμε ένα βήμα μπροστά καθώς προσπαθούμε να αυξήσουμε τη γραφική πιστότητα στα παιχνίδια".

"Με αυτή τη νέα πλατφόρμα μπορούμε να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες απ 'ότι στο παρελθόν στο πεδίο της μάχης", δήλωσε ο Holmquist.

Το Battlefield V θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον κόσμο στις 19 Οκτωβρίου για PlayStation 4, Xbox One και Origin για το PC. Όλοι οι παίκτες που κάνουν pre-order το Battlefield V Deluxe Edition θα έχουν πρόωρη πρόσβαση από τις 16 Οκτωβρίου και τα μέλη του Origin θα έχουν πρόσβαση νωρίτερα στις 11 Οκτωβρίου.

Βρείτε τα πάντα για την Gamescom 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceQuakeCon 2018: H Bethesda μιλά για το Perk System του Fallout 76To Monster Hunter: World είναι το καμάρι του Steam για το 2018Μόνο ένα ολόκληρο παιχνίδι Spyro θα έχει το Spyro Reignited Trilogy

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα