God of War: To New Game+ φέρνει μαζί του πολλά νέα καλούδια

Οι Valkyries είναι πιο δυνατές από ποτέ.

To δωρεάν mode του God of War, New Game+, είναι τώρα διαθέσιμο και προσθέτει νέα Valkyrie και Realm Tears updates, μαζί με πολλά άλλα.

Σύμφωνα με το PS Blog, οι Valkyries είναι πιο σκληρές απ'ότι πριν στο NG+, καθώς τώρα έχουν διαφορετικά attack patterns. Παράλληλα θα δούμε και Timed Realm Tears και πλέον δεν θα μπορείτε να αποφύγετε την

μάχη όταν ανοίξετε το rift.

Επιπλέον, έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε νέα armor sets για τον Kratos και τον Atreus, που παρέχουν νέα gameplay abilities.

Θα μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τα talismans και τα armor sets σε enchantments, που θα σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε νέους συνδυασμούς που δεν είναι δυνατοί εκτός του NG+ mode.

To NG+ μπορεί να γίνει download ως free patch update, αλλά για να έχετε πρόσβαση στο mode, θα πρέπει να έχετε ολοκληρώσει την ιστορία του παιχνιδιού σε οποιοδήποτε επίπεδο δυσκολίας. Και μην αγχώνεστε καθόλου, όλη σας η πρόοδος θα μεταφερθεί.

Αν δεν έχετε δοκιμάσει το παιχνίδι, μπορείτε να διαβάσετε το review του IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceTo New Game+ του God Of War έχει ημερομηνία κυκλοφορίαςGod of War: Δείτε τον γερασμένο Kratos χωρίς μούσιαΑποκαλύφθηκε Limited Edition PS4 Pro για το God of War

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα