Gamescom 2018: Ανακοινώθηκε update για το Cyberpunk 2077

Θέλουμε και άλλο!

Ξεκινήστε να μετράτε αντίστροφα, καθώς κατά τη διάρκεια της Gamescom 2018, το Cyberpunk 2077 θα λάβει ένα νέο update και συγκεκριμένα, στις 21 Αυγούστου.

Ο επίσημος λογαριασμός του Cyberpunk 2077 αποκάλυψε μέσω ενός tweet, ότι είναι διαθέσιμο ένα "system update", με όνομα "gamescom version 2.18" και ότι το επόμενο είναι "προγραμματισμένο για τις 21 Αυγούστου."

Μετά την

E3 2018, μάθαμε μερικές ακόμα λεπτομέρειες για το Cyberpunk 2077, καθώς τώρα ξέρουμε ότι το παιχνίδι θα περιλαμβάνει πολλαπλά companions, ότι τα abilities βασίζονται σε τρία classes και ότι ο τίτλος είναι ακόμα σε "pre-alpha" στάδιο.

Αν και θα περάσει καιρός μέχρι να παίξουμε το Cyberpunk 2077 και φήμες για τις next-gen κονσόλες έχουν αρχίσει να εμφανίζονται, η CD Projekt Red είπε ότι "στοχεύει σε κυκλοφορία σε Xbox One, PlayStation 4 και φυσικά PC."

Βρείτε τα πάντα για την Gamescom 2018 στο ειδικό hub του IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

IGN GreeceGamescom 2018: Έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Sekiro: Shadows Die TwiceGamescom 2018: Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της BlizzardTo νέο trailer του Battlefield V κάνει νύξεις για το Battle Royale Mode

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα