Η BioWare 'καταρρίπτει' τις φήμες περί πιέσεων της EA για τη δημιουργία του Anthem

Το μέλλον της εταιρείας δεν είναι άμεσα εξαρτημένο από το επερχόμενο της παιχνίδι.

Το Anthem κατάφερε να δημιουργήσει αρκετά ερωτηματικά στους fans των προηγούμενων παιχνιδιών της BioWare, καθώς το επερχόμενο shooter της εταιρείας δεν ακολουθεί το χαρακτηριστικό μοτίβο των πασίγνωστων παιχνιδιών της, με το οποίο άλλωστε κατάφερε να δημιουργήσει και το μεγάλο της όνομα.

Παρόλα αυτά, ο James Ohlen, πρώην creative

director της BioWare, είναι αισιόδοξος για τη νέα στροφή της εταιρείας, καταρρίπτοντας παράλληλα τις φήμες περί πιέσεων της ΕΑ, για τη δημιουργία του Anthem.

Σε μια πρόσφατη του συνέντευξη στο Game Informer, ο Ohlen δήλωσε, "Πιστεύω πως ένα από τα πράγματα, στα οποία η BioWare τα καταφέρνει περίφημα, είναι η ανάληψη αποφάσεων που συνοδεύονται από μεγάλο ρίσκο, αλλά και η ευελιξία της στο να προσπαθεί συνεχώς καινούργια πράγματα. Αυτό άλλωστε της επέτρεψε να βρίσκεται σχεδόν για 2 δεκαετίες στη βιομηχανία".

"Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του Anthem ξεκίνησαν αποκλειστικά από την ίδια την BioWare, καθώς η εταιρεία θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο των παιχνιδιών που δημιουργεί".

Η αποτυχία βέβαια του Mass Effect: Andromeda άφησε το μέλλον της εταιρείας σε μια αβέβαιη κατάσταση, ενώ η απότομη αλλαγή "πορείας" προς παιχνίδια, όπως το Anthem, κίνησαν υποψίες σε μια μερίδα καχύποπτων fan, για την πιθανή ανάμιξη της εκδότριας εταιρείας ΕΑ σε αυτήν την απόφαση.

"Πιστεύω, πως η ΕA θέλει να έχει τη BioWare στο πλευρό της για αρκετά ακόμη χρόνια. Ακόμη και εάν το Anthem δεν είναι η τεράστια επιτυχία, που όλοι θα ήθελαν, δεν πιστεύω πως αυτό θα είναι το τέλος για την εταιρεία".

Έχει δίκιο ο Ohlen;

Η απάντηση στις 22 Φεβρουαρίου 2019, όταν και το Anthem θα κυκλοφορήσει για τα PS4, Xbox One και PC.

Ο Γιώργος, όταν δεν κοιμάται όρθιος, είναι αρθρογράφος του IGN Greece. Εάν θέλετε να τον κυνηγήσετε με πυρσούς και τσουγκράνες, για κάποια "πατάτα" που είπε, θα πρέπει να περιμένετε να ξεπεράσει το ending του Infinity War ή βρίστε τον στο Twitter.

IGN GreeceAnthem: Θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε τα νούμερα του damageAnthem: Οι παίκτες θα μπορούν να έχουν πολλαπλούς FreelancersBioWare: Μαθαίνοντας από τα λάθη του Mass Effect: Andromeda

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα