"Fantastic Beasts": Αποκλειστική νέα φωτογραφία από το "The Crimes of Grindelwald"

Οι Newt, Jacob και Yusuf μαζί στην ίδια σκηνή, στην επερχόμενη ταινία "Fantastic Beasts".

Ρίξτε μια πρώτη ματιά σε φωτογραφία από μια σκηνή του "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald", αποκλειστικά στο IGN.

Η φωτογραφία παρακάτω, παρουσιάζει τους χαρακτήρες (που επιστρέφουν) Newt Scamander (Eddie Redmayne) και Jacob Kowalski (Dan Fogler) μαζί με έναν νέο χαρακτήρα, τον μάγο Yusuf Kama (William Nadylam).

Credit: Warner Bros.

Αν θέλετε να διασκεδάσετε περισσότερο με το "Fantastic Beasts" περιμένοντας την ταινία, μπορείτε να τσεκάρετε το αποκλειστικό teaser του Dan Fogler να κάνει τις καλύτερες του μιμήσεις των τεράτων του "Crimes of Grindelwald" μαζί με την YouTuber Anna Brisbin -- γνωστή και ως Brizzy Voices.

Ο Jude Law υποδύεται τον νεαρό Albus Dumbledore, στον χαρακτήρα του οποίου ρίξαμε πρόσφατα μια πρώτη ματιά. Ο Eddie Redmayne θα επαναλάβει τον ρόλο του ως Newt Scamander, αν και μια νεώτερη έκδοση του χαρακτήρα θα παιχτεί από τον Joshua Shea σε αναδρομές.

Το μεγαλύτερο μέρος της ταινίας θα διαδραματίζεται στο Παρίσι, όπου οι Scamander και Dumbledore προσπαθούν να εντοπίσουν τον απειλητικό Gellert Grindelwald (Johnny Depp). Ο αδερφός του Newt, Theseus Scamander (Callum Turner), ένας αξιοσέβαστος Auror, θα εμφανιστεί επίσης.

Εάν δεν μπορείτε να περιμένετε μέχρι να βγει η ταινία στους κινηματογράφους, μπορείτε να δείτε παρακάτω το τρέιλερ αυτής, αλλά και να διαβάσετε για μια νέα αποκάλυψη για το παρελθόν του Credence.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceΚαινούργιος Dumbledore και καινούργιος Newt στην πρώτη φωτογραφία από το "Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald"7 αποκαλύψεις από το trailer του Fantastic Beasts 2Νέα αποκάλυψη για το παρελθόν του Credence έρχεται απ' το trailer του "Crimes of Grindelwald"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα