Πρώην μηχανικός της NASA δημιουργεί ένα 'εξωγήινο' controller

Γνωρίστε το MEGA-one.

O πρώην μηχανικός της NASA, Jake Middleton, έφτιαξε μια καμπάνια στο Kickstarter για ένα "τρελό και υπερβολικό" controller mod που φτιάχνει για τα PlayStation 4 και Xbox One controllers, με

την ονομασία MEGA-one.

Το MEGA-one πρακτικά δουλεύει ως εξωτερικός σκελετός για τα υπάρχοντα controllers των PlayStation 4 και Xbox One. Έχει φτιαχτεί από αλουμίνιο που χρησιμοποιούν σε αεροσκάφη και περιλαμβάνει δόνηση 10 φορές πιο δυνατή από το συνηθισμένο.

Σε περίπτωση που η καμπάνια φτάσει τον στόχο των 7.500 δολαρίων, το MEGA-one θα ξεκινήσει να αποστέλλεται στους κατόχους του τον Φεβρουάριο του 2019. Θα είναι διαθέσιμο στα $135 μόνο του ή μαζί με controller στα $200. Ο Middleton υπολογίζει ότι χρειάζεται περίπου 5 λεπτά για την συναρμολόγηση του και μόλις δευτερόλεπτα για να αφαιρέσεις το controller.

O Middleton έχει δουλέψει προηγουμένως για την NASA και τον αμερικανικό στρατό.

Η Γεράκου Γιώτα είναι director του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στο Facebook ή στο Instagram να σπαμμάρει βιβλία.

IGN GreeceΗ Black Friday έρχεται στον ΓΕΡΜΑΝΟMicrosoft Imagine Cup 2018: H ελληνική ομάδα iCry2Talk ετοιμάζει βαλίτσες για SeattleCOSMOTE Fiber: 100% οπτική ίνα μέχρι το σπίτι

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα