Δια χειρός Joss Whedon έρχεται νέα βικτωριανή σειρά επιστημονικής φαντασίας

Η σειρά θα προβάλλεται στο HBO.

Από τον Joss Whedon, σεναριογράφο του "The Avengers" και όχι μόνο, ζήτησε το HBO μία νέα του σειρά επιστημονικής φαντασίας και ατμόσφαιρας από τη Βικτωριανή εποχή. Το κανάλι, μάλιστα, του έχει τέτοια εμπιστοσύνη που η σειρά με τίτλο "The Nevers" θα προβληθεί απευθείας, χωρίς πιλότο.

Όπως αποκάλυψε το The Hollywood

Reporter, ο Whedon θα υπογράψει το σενάριο, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία και θα φέρει χρέη εκτελεστικού παραγωγού κι showrunner για τη σειρά "The Neveres". Το πλήθος των επεισοδίων καθώς και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουν ακόμα οριστεί. Για τη σειρά, όμως, γνωρίζουμε πως πολλά κανάλια κονταροχτυπήθηκαν, ανάμεσα τους και ο γίγαντας του streaming, Netflix.

Η σειρά περιγράφεται ως επιστημονικής φαντασίας με επίκεντρο μία ομάδα γυναικών με ειδικές ικανότητες σε μία αποστολή που θα μπορούσε να αλλάξει τον κόσμο.

"Ειλικρινά δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένος", δήλωσε ο Whedon. "Το 'The Nevers' είναι πιθανόν το πιο φιλόδοξο διήγημα που δημιούργησα, και δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερο σπίτι για αυτό από το HBO".

Από την φαντασία του Joss Whedon έχουν ξεπηδήσει μερικά από τα γνωστότερα, και πολλές φορές ομορφότερα, σενάρια των τελευταίων δεκαετιών. Μία από τις πρώτες σειρές που δημιούργησε ο Whedon ήταν η πασίγνωστη "Buffy the Vampire Slayer", και στη συνέχεια ακολούθησαν οι "Firefly" και "Dollhouse".

Κινηματογραφικά, ο Wheton έχει υπογράψει το σενάριο των "The Avengers", αλλά νωρίτερα, είχε ήδη δημιουργήσει τον κόσμο της "Atlantis: The Lost Empire" ("H χαμένη Ατλαντίδα"), την ταινία επιστημονικής φαντασίας με τίτλο "Serenity" και το κωμικά εύστοχο θρίλερ "The Cabin in the Woods".

Για το HBO προβλέπεται νέα ρότα στη στρατηγική του, μετά από την ανάληψη καθηκόντων επιβλέποντος του John Stankey. Το κανάλι έχει μερικές από τις ακριβότερες σειρές του τηλεοπτικού χώρου, ανάμεσα τους και τα "Game of Thrones" και "Westworld". Το περιβάλλον κλασικών εποχών δεν μονοπωλεί το ενδιαφέρον του καναλιού, αφού μέσα στις πιο δημοφιλείς σειρές του συμπεριλαμβάνονται και πιο φουτουριστικές σειρές, όπως αυτή των "Watchmen".

Για να μάθετε ποιες σειρές προβάλλονται στο HBO και σε όλα τα μεγάλα κανάλια, ενημερωθείτε από τον Τηλεοπτικό Οδηγό.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΑπό τους σκηνοθέτες του "Infinity War" έρχεται η τηλεοπτική μεταφορά του "Quantum and Woody"Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα Emmy 2018Το HBO πιθανολογείται να αλλάξει πορεία για να γίνει πιο επικερδές

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα