Euroleague: Έχει αποκλειστεί στην χιονισμένη Μαδρίτη η Αρμάνι Μιλάνο!

Euroleague: Έχει αποκλειστεί στην χιονισμένη Μαδρίτη η Αρμάνι Μιλάνο!basket1thanosΚυρ, 01/10/2021 - 15:25

Η Αρμάνι του Έτορε Μεσίνα «άλωσε» το Wizink Center την Παρασκευή το βράδυ (08/01) στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Euroleague αλλά η αποστολή της ιταλικής ομάδας παραμένει παγιδευμένη στην Μαδρίτη λόγω του... χιονιά.

Η Μαδρίτη αντιμετωπίζει

μία πρωτόγνωρη κατάσταση, με ένα από τα χειρότερα κύματα κακοκαιρίας όλων των εποχών. Δύο άνθρωποι έχουν μάλιστα χάσει την ζωή τους από την χιονοθύελλα «Φιλομένα», που έχει προκαλέσει σοκ στην Ιβηρική χερσόνησο.

Τα αεροδρόμια παραμένουν κλειστά, καθώς υπό τέτοιες συνθήκες οποιαδήποτε πτήση θα εμπεριείχε τεράστιο κίνδυνο. Έτσι, το ματς της Αρμάνι Μιλάνο με την Κρεμόνα, για την 15η αγωνιστική του Ιταλικού πρωταθλήματος, που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα (10/01) στις 18:00 αναβλήθηκε.

Την Τρίτη (12/01) η Αρμάνι Μιλάνο υποδέχεται την Βαλένθια για την 19η αγωνιστική της Euroleague (21:45) και αν οι καιρικές συνθήκες δεν έχουν βελτιωθεί, το ματς δύσκολα θα διεξαχθεί.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Armani Milano - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Armani Milano ΔΙΕΘΝΕΙΣ Η Αρμάνι Μιλάνο δεν έχει καταφέρει ακόμα να φύγει από την Μαδρίτη μετά το παιχνίδι με την Ρεάλ, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης στην ισπανική πρωτεύουσα. Έτσι, μοιραία αναβλήθηκε το ματς της ιταλικής Λίγκας με την Κρεμόνα (10/01, 18:00).

Article publish on Κυρ, 01/10/2021 - 15:25 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα