EA: Πιθανά πλαίσια κυκλοφορίας για νέο Star Wars και Dragon Age παιχνίδι

Σε μια χρονιά, πολύ πολύ μακριά.

H EA σκοπεύει να κυκλοφορήσει ένα νέο Star Wars παιχνίδι πριν τον Απρίλιο του 2022, ενώ οι φαν του Dragon Age θα πρέπει να περιμένουν μέχρι και μετά τον Μάρτιο του 202, για την επόμενη προσθήκη στο franchise.

O αναλυτής της Niko Partners, Daniel Ahmad, μας έδωσε τα νέα μέσω Twitter,

αναφέροντας βέβαια ότι κάτι τέτοιο μπορεί τελικά να μην ισχύει.

Ουσιαστικά, το Q4 του 2022 θα τελείωσε στις 31 Μαρτίου 2022, οπότε ενώ ο Απρίλιος 2022 εξακολουθεί να είναι πιθανός, η επόμενη προσθήκη στη σειρά του Dragon Age θα μπορούσε να φτάσει λίγο νωρίτερα, αν όλα πάνε καλά φυσικά.

Το Dragon Age: Inquisition του 2014 ήταν η πιο πρόσφατη είσοδος στο franchise, που ξεκίνησε το 2009 με το Dragon Age Origins.

Το Dragon Age 4, ή όπως ονομαστεί εν τέλει, φημολογείται ότι έγινε reboot το 2017 και φέρεται να επηρεάζεται από ένα ακυρωμένο Dragon Age project, στο οποίο μάλλον εργαζόταν η BioWare από το 2015.

Το επόμενο Dragon Age έγινε tease στα The Game Awards του 2018 και τελείωσε με το hashtag #TheDreadWolfRises.

Όσο για το Star Wars, το Star Wars Jedi: Fallen Order θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4, Xbox One και PC στις 15 Νοεμβρίου 2019.

Μετά από αυτό; Μπορεί να δούμε την επιστροφή του Star Wars Battlefront ή κάτι εντελώς νέο, ίσως ακόμη και την επιστροφή του Knights of the Old Republic.

Γνωρίζουμε, ωστόσο, ότι δεν θα δούμε το open world παιχνίδι της EA Vancouver ή το Star Wars παιχνίδι της Visceral και της Amy Hennig, καθώς αμφότερα τα έργα έχουν δυστυχώς ακυρωθεί.

Η EA αποκάλυψε επίσης ότι για πρώτη φορά, από το Battlefield: Bad Company, δεν θα κυκλοφορήσει νέο Battlefield παιχνίδι τον επόμενο χρόνο, σπάζοντας το πλαίσιο δημιουργίας των ενάμιση με δύο χρόνων που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ανάμεσα στον κάθε τίτλο της σειράς.

Οι φαν αναμένεται να δουν την επιστροφή του Battlefield στο οικονομικό έτος του 2022, που ξεκινά τον Απρίλιο του 2021 και τελειώνει τον Μάρτιο του 2022.

Τέλος, η EA θα ακυρώσει το NBA Live 20, καθώς η εταιρεία θέλει να ετοιμάσει την σειρά για την επόμενη γενιά κονσολών, και ιδανικά να μας φέρει μια μπασκετική εμπειρία που να μπορεί να κοντράρει τη σειρά του NBA 2K.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceStar Wars Jedi: Fallen Order - Trailer ΚυκλοφορίαςJedi: Fallen Order To trailer κυκλοφορίας υπόσχεται έντονες μάχες με lightsabersΤο Star Wars Jedi Fallen Order δεν θα έχει Fast Travel

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα