Σειρά "Green Lantern" - και όχι μόνο - θα κάνει την εμφάνισή της στο HBO Max

Χαμός από υπερήρωες και ενήλικες σειρές κινουμένων σχεδίων.

ΗWarnerMedia παρουσίασε την επερχόμενη συνδρομητική της υπηρεσία και αποκάλυψε ότι μια νέα live-action σειρά "Green Lantern" θα έρθει από τον Greg Berlanti και θα προβληθεί αποκλειστικά από το HBO Max. Το "South Park", η αγαπημένη ενήλικη σειρά κινουμένων σχεδίων θα προβάλλεται μέσω της υπηρεσίας 24 ώρες μετά την προβολή της στο Comedy Central. Επιπλέον, το κοινό θα μπορεί να απολαύσει

και το "Rick and Morty" μέσω της υπηρεσίας.

Η σειρά χαρακτηρίζεται ως "εμπνευσμένη από το 'Green Lantern'", πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να μην δούμε τους πρωταγωνιστές Hal Jordan ή John Stewart. Παραγωγός θα είναι ο Greg Berlanti, γνωστός μέσω των σειρών του Arrowverse, το οποίο αναμένεται να επεκταθεί και άλλο με τα "Green Arrow and the Canaries" και "Superman and Lois", αλλά και των σειρών του DC Universe, "Titans" και "Doom Patrol".

O παραγωγός θα αναλάβει και το "Strange Adventures", μια ανθολογική σειρά "θα εξερευνά τις ζωές θνητών, των οποίων οι ζωές μπλέκονται με αυτές των υπερηρώων". Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι οι Berlanti, Sarah Schechter και John Stephens, με τον τελευταίο να είναι σεναριογράφος και showrunner. Συν-εκτελεστικός παραγωγός θα είναι ο Charlie Huston, παραγωγός η Brigitte Hales και σύμβουλος παραγωγής ο Selwyn Seyfu Hinds.

"Και οι δύο σειρές της DC θα δημιουργηθούν για το HBO Max και θα είναι πολύ διαφορετικές από αυτές που έχετε συνηθίσει", είπε ο Berlanti σε δήλωσή του. "Μια ανθολογική σειρά με ιστορίες που θα λαμβάνει χώρα στον ίδιο κόσμο όπου υπάρχουν υπερδυνάμεις και η μεγαλύτερη σειρά της DC, αυτή του Green Latern, θα μας πάει στο διάστημα, αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα τώρα".

Επίσης, η Elizabeth Banks θα είναι εκτελεστική παραγωγός στη σειρά "DC Super Hero High", η οποία θα αποτελείται από μισάωρα επεισόδια και θα παρουσιάζει μια ομάδα εφήβων που πάει σε ειδικό σχολείο για παιδιά με υπερδυνάμεις. Κανένας όμως δεν συνειδητοποιεί ότι κάποια μέρα θα γίνουν οι μεγαλύτεροι ήρωες του σύμπαντος της DC. Άγνωστο παραμένει κατά πόσο η σειρά θα φέρει ήδη γνωστούς χαρακτήρες ή καινούργιους.

Η Banks και ο Max Handelman θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί με την Dannah Shinder συν-εκτελεστικό παραγωγό, ενώ οι Scott Weinger, John D. Beck και Ron Hart θα γράψουν τη νέα σειρά.

Όσον αφορά το "South Park", ο Kevin Reilly, πρόεδρος περιεχομένου του HBO Max, είπε, "Το κοινό έχει αποκτήσει μια στενή σχέση με τους Stan, Kyle, Cartman και Kenny για πάνω από 20 χρόνια. Ανυπομονούμε να αποκτήσουν την ίδια σχέση με τους νέους θεατές του HBO Max".

Η συνδρομητική υπηρεσία απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς με μια συμφωνία ύψους $500 εκ., ενώ τα επεισόδια των 23 σεζόν αναμένονται να διατεθούν τον Ιούνιο του 2020, έναν μήνα μετά τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας στο κοινό, τον Μάιο του 2020. Να υπενθυμίσουμε ότι η σειρά έχει ανανεωθεί για άλλες τρεις σεζόν, ενώ η προβολή της στην Κίνα απαγορεύτηκε.

Και οι τρεις σεζόν του "Rick and Morty" θα διατεθούν με τη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας, ενώ οι μελλοντικές σεζόν θα κάνουν πρεμιέρα στο Adult Swim και θα είναι διαθέσιμες για streaming στο HBO Max.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΤην τιμή του αποκαλύπτει το HBO MaxΑκυρώσεις και ανανεώσεις 2019Νέα eSports σειρά από τον Johnny Galecki στο NBC

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα