Φήμη: Ένα απο τα πιο επιτυχημένα PS4 Exclusives έρχεται σε VR

Ο Callum Hurley ανάβει φωτιές!

Οι χρήστες του PlayStation 4 θα δουν ένα απ τα πιο επιτυχημένα exclusives της κονσόλας με άλλο μάτι.

Σύμφωνα με το comicbook.com, αν η φήμη αποδειχθεί αληθινή θα δούμε σύντομα το Horizon Zero Dawn να γίνεται franchise με την επέκταση του να κυκλοφορεί σε VR, αν και λεπτομέρειες για το πώς θα λειτουργεί δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Δεν είναι επίσης σαφές εάν θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PlayStation 4, το PlayStation 5 ή αν θα κυκλοφορήσει και για τις δύο κονσόλες.

Το νέο αυτό έρχεται από το VR Focus, όπου ανέφερε τον Callum Hurley και μια δήλωση του στο Twitter ως πηγή της φήμης. Ο Hurley μοιράστηκε ένα μοναδικό tweet μόλις πριν από μια εβδομάδα για ένα "πολύ συναρπαστικό νέο παιχνίδι PlayStation VR" που είναι στα σκαριά από το London Studio. Το Horizon Zero Dawn δεν αναφέρθηκε ρητά στο tweet, αλλά “κλείνει το μάτι” στην ιδέα.

Was recently made aware of a very exciting new PlayStation VR game coming out of London Studio. Not sure whether it'll be for PS4, PS5 or both, but it's really exciting, and an announcement could be on the Horizon...

— SpookyCallum (@MultiCallum) October 22, 2019

Μόλις η φήμη έγινε άρχισε να εμφανίζεται παντού, ο Hurley επέστρεψε στο tweet για να επεκταθεί και είπε ότι δεν είχε δει το παιχνίδι, αλλά εμπιστεύεται την πηγή του, που ήταν κάποιος που φέρεται να έχει δοκιμάσει τον τίτλο.

Wow news outlets jumped on this pretty quickly. Was hoping to keep this tweet fun and vague, but I know devs hate when their stuff leaks so I feel a tad bad. Allow me to clear up one thing:

- I did not see the game first hand.
- I trust the person who told me about it.

— SpookyCallum (@MultiCallum) October 25, 2019

Προσωπικά αυτό μου λέει πως ο Hurley βλέποντας τον χαμό που ακολούθησε τη φήμη αυτή ήθελε να προστατέψει τον εαυτό του αλλά και την πηγή του. Αν και ο Hurley πρότεινε ότι μια ανακοίνωση θα μπορούσε να είναι "on the Horizon", δεν υπάρχει ακόμα χρονοδιάγραμμα για το πότε θα μπορούσε να ανακοινωθεί αυτό το παιχνίδι ή ακόμη και αν είναι πραγματικό.

Το Horizon Zero Dawn είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα PS4 Exclusives. Μην ξεχάσετε να διαβάσετε το Review του ενός και μοναδικού expansion του Horizon Zero Dawn από τον Παντελή Δασκαλέλο του IGN Greece.

Αν ο Θοδωρής "Ankh" Παπουτζόγλου δεν γράφει, θα παίζει κάποιο MMORPG ή θα τον βρείτε να μουρμουράει για κακά F2P MMO στο Instagram.

IGN GreeceGears 5 Story Trailer - Gamescom 2019Blair Witch Story Trailer - Gamescom 20199 βιντεοπαιχνίδια εμπνευσμένα από το...φαγητό

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα