Η EA ακυρώνει το NBA Live 20

Δεν θα δούμε NBA Live φέτος.

Η EA ανακοίνωσε πως το NBA Live 20 δεν θα κυκλοφορήσει φέτος, και ότι θέλουν να "κατασκευάσουν" τη σειρά από την αρχή.

Σύμφωνα με την συζήτηση για τα προβλεπόμενα έσοδα του δεύτερου τετάρτου του 2020, ο CEO της EA, Andrew Wilson, αποκάλυψε πως η εταιρεία

δεν θα κυκλοφορήσει το NBA Live 20. Αντί για αυτού θα συγκεντρωθούν στο να ξανα-σχεδιάσουν τη σειρά για την επόμενη γενιά κονσολών.

Ο λογαριασμός Twitter του EA Sports ανέβασε την παρακάτω δήλωση:

"Είμαστε ενθουσιασμένοι με την πρόοδο μας αλλά παραμένουμε υπέρ-φιλόδοξοι - για αυτόν τον λόγο δεν θα κυκλοφορήσουμε το NBA Live 20 αυτή τη season. Θέλουμε να δημιουργήσουμε κάτι ολόφρεσκο για την επόμενη γενιά παικτών και πλατφορμών. Ξέρουμε πως πρέπει να κερδίσουμε το μέλλον μας, όποτε θα πάρουμε χρόνο για να το κάνουμε σωστά για τους fans μας."

Το IGN προσπάθησε να πάρει μια απάντηση από την EA για περισσότερες πληροφορίες, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχουμε τίποτα.

NBA ή όχι, το 2020 φαίνεται να είναι μεγάλη χρονιά για την EA, ειδικά μετά την ανακοίνωση ότι η εταιρεία θα επιστρέψει στο Steam.

Για περισσότερα νέα από τον gaming κόσμο, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Γιάννης είναι αρθρογράφος για το IGN Greece. Όταν δεν παραπονιέται για την κατάσταση του gaming μπορείτε να τον βρείτε στα social media. Ή και όχι.

IGN GreeceGears 5 Story Trailer - Gamescom 2019Blair Witch Story Trailer - Gamescom 2019Φήμη: Ένα απο τα πιο επιτυχημένα PS4 Exclusives έρχεται σε VR

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα