E3 2019: Όλες οι ανακοινώσεις από την παρουσίαση της Bethesda

O Doom Slayer επιστρέφει.

Πολυαναμενόμενη η παρουσίαση της Bethesda στην Ε3 2019, ιδιαίτερα καθώς αυτή θα περιελάμβανε πολλές ανακοινώσεις για το Doom Eternal.

Ωστόσο, είδαμε και άλλα νέα παιχνίδια, καθώς και updates σε ήδη υπάρχοντα, οπότε πάμε να τα δούμε σιγά σιγά.

Fallout 76

O Todd Howard

ανέβηκε στη σκηνή και, παραδεχόμενος τη δυσκολία που αντιμετώπισε η εταιρεία στο λανσάρισμα του παιχνιδιού, και έριξε τη... "βόμβα" για το μεγαλύτερο update που έχει δει ποτέ το παιχνίδι.

Το όνομα αυτού του DLC είναι Wastelanders και θα επαναφέρει Human NPCs, ένα νέο main quest, επιλογές και επιπτώσεις, νέα όπλα και gear και πλήρεις διαλόγους, μαζί με πολλά άλλα. Το Wastelanders θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Παράλληλα, από σήμερα το παιχνίδι θα είναι σε free trial για μια εβδομάδα, ενώ προστέθηκε και ένα χαοτικό battle royale mode, ονόματι Nuclear Winter.

The Elder Scrolls Online: Elsweyr

To Season of the Dragon συνεχίζεται με το The Elder Scrolls Online: Elsweyr. Oι δράκοι αναδύθηκαν από τα Halls of Colossus και απειλούν να κάψουν όλη την Tamriel. Με παντοδύναμα όπλα και ικανότητες, θα πρέπει να ενωθείτε όλοι μαζί για να τους κερδίσετε.

Ghostwire Tokyo από την Tango Gameworks

H Tango Gameworks και ο ιδρυτής Shinji Mikami ανακοίνωσαν το Ghostwire Tokyo, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Bethesda στην Ε3 2019.

O Mikami το περιέγραψε ως ένα "action-adventure παιχνίδι, όπου θα πολεμάτε ενάντια σε παραφυσικούς χαρακτήρες και θα προσπαθήσετε να διώξετε ένα υπερφυσικό κακό".

Elder Scrolls Legends

Ανακοινώθηκε παράλληλα και νέο περιεχόμενο για το καρτοπαίχνιδο, Elder Scroll Legends.

Elder Scrolls: Blades στο Nintendo Switch

Το Elder Scrolls Blades έρχεται στο Nintendo Switch το φθινόπωρο του 2019.

Tο Blades παραμένει ένα free-to-play παιχνίδι και θα επιτρέπει crossplay αλλά και cross-progression μεταξύ mobile και Nintendo Switch.

Doom Eternal και ξερό ψωμί

Το Doom Eternal έχει επιτέλους ημερομηνία κυκλοφορίας και η Bethesda μας την αποκάλυψε μέσω ενός νέου story trailer. 22 Νοεμβρίου είναι η μαγική ημερομηνία.

Παράλληλα, είδαμε και λίγο gameplay, μαζί με ένα βίντεο για το multiplayer battlemode του παιχνιδιου.

Cloud υπηρεσία ονόματι Orion

H Bethesda Softworks ανακοίνωσε μια software πλατφόρμα που θα βελτιώσει εξαιρετικά την απόδοση του Cloud Gaming. Με όνομα Orion, η πλατφόρμα φαίνεται να στοχεύει στο support πολλών παιχνιδιών, σε διαφορετικές streaming υπηρεσίες.

Η limited beta έρχεται αργότερα μέσα στο χρόνο.

Woolfenstein: New Blood

Λύστε το πρόβλημα με τους Ναζί στο Παρίσι μαζί με έναν φίλο στο Wolfenstein: Youngblood, το πρώτο co-op παιχνίδι στην ιστορία της σειράς. Τα γεγονότα λαμβάνουν χώρα σε ένα στρεβλωμένο 1980. Μπείτε στο power armor των "Terror Twins," Jess και Soph Blazkowicz, σε μία αποστολή να βρείτε τον χαμένο τους πατέρα BJ.

Deathloop

Έχοντας ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Bethesda στην Ε3 2019, το “DEATHLOOP”, είναι ένα first-person action game από την Arkane Lyon.

Rage 2

Avalanche Studios και id Software φέρνουν νέα features στο Rage 2, σε μια σειρά από updates, ως μέρος του επόμενου expansion του παιχνιδιού.

Εβδομαδιαία content updates θα φέρνουν cheats, οχήματα, game modes, αντιπάλους και pilotable mechs.

Το Rise of the Ghosts όπως ονομάζεται δεν έχει ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά θα έρθει αργότερα μέσα στο χρόνο.

Λοιπά Trailer

Rage 2

Commander Keen

Deathloop

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

IGN GreeceCarrion - Reveal Trailer - E3 2019The Messenger: Picnic Panic DLC - Release Date Trailer - E3 2019GreedFall - Story Trailer - E3 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα