Σε νέο φουτουριστικό θρίλερ θα δούμε τον Falcon του MCU

Λέτε να έχει και εκεί φτερά;

Σε μια νέα συνεργασία με το Netflix θα δούμε τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον Falcon στο MCU, Anthony Mackie.

Σύμφωνα με το The Wrap, ο ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας, "Outside the Wire". Εκεί θα τον

δούμε ως πιλότο ενός drone, ο οποίος στέλνεται σε μια πολεμική ζώνη με στόχο την εύρεση μιας σημαντικής κατασκευής πριν τη βρει ο εχθρός.

Ο Mikael Håfström (Escape Plan, 1408) θα σκηνοθετήσει την ταινία, ενώ οι Brian Kavanaugh-Jones, Ben Pugh, Erica Steinberg, Jason Spire και Mackie θα είναι παραγωγοί. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Josh Horsfield, Fred Berger και Rory Aiken. Σεναριογράφοι είναι οι Rob Yescombe και Rowan Athale και τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν το καλοκαίρι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία του ηθοποιού με την συνδρομητική υπηρεσία. Έχει πρωταγωνιστήσει σε ένα επεισόδιο της 5ης σεζόν του "Black Mirror", στην ταινία "ΙΟ", ενώ αναμένουμε να τον δούμε και στη 2η σεζόν του "Altered Carbon" ως Takeshi Kovacs. Έχει κάνει την εμφάνισή του στο MCU ως Falcon στην ταινία "Captain America: The Winter Soldier" (2014). Από τότε τον έχουμε δει στις "Avengers: Age of Ultron" (2015), "Ant-Man" (2015), "Captain America: Civil War" (2016), "Avengers: Infinity War" (2018) και "Avengers: Endgame", ενώ αναμένουμε να τον δούμε και στη σειρά του Disney+, "The Falcon and the Winter Soldier". Στη μεγάλη οθόνη θα τον δούμε πλάι στην Gina Rodriguez και την ταινία "Miss Bala".

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στον κινηματογραφικό μας οδηγό για τον Ιούνιο και να μας πείτε στα σχόλια σε ποιες αίθουσες θα κρυφτείτε από τον ήλιο. Μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο κινηματογραφικό και τηλεοπτικό τοπίο.

IGN Greece[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixNetflix || Ιούνιος 2019 (Trailer)Netflix Spotlight: Ιούνιος 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα