Ε3 2019: Η Ε3 μιλάει για τη δυσκολία του Star Wars Jedi: Fallen Order

Τώρα ξεκαθαρίζονται πολλά.

Η Respawn, στην προσπάθεια της να φέρει το τέλειο αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά τη δυσκολία των μαχών του Star Wars Jedi: Fallen Order, άντλησε έμπνευση από μερικά γνωστά παιχνίδια όπως τα The Legend of Zelda: The Wind Waker, Bloodborne, Dark Souls και Metroid.

Ο σκηνοθέτης του παιχνιδιού, Stig Asmussen, είπε χαρακτηριστικά στο IGN

ότι προσπάθησαν να είναι μεν δύσκολο αλλά ήθελαν να δώσουν ταυτόχρονα στον παίκτη τα εργαλεία να κάνει μερικά πράγματα πιο γρήγορα.

"Αυτό ήταν ένα από τα αρχικά μας προβλήματα. Είχα πει ότι χρειάζεται να βρούμε ισορροπία. Είδαμε το Legend of Zelda: Wind Waker, το οποίο είχε ένα πολύ φιλικό combat system που σε κάνει να νιώθεις έξυπνος μόλις αρχίσεις να αντιλαμβάνεσαι τα σωστά controls για να ξεπαστρέφεις τους εχθρούς σου πιο γρήγορα. Το Metroid δουλεύει επίσης με παρόμοιο τρόπο. Σε κάνει να σκεφτείς."

"Στη συνέχεια κοιτάξαμε τα Bloodborne και Dark Souls. Θέλαμε να βρούμε τη χρυσή τομή ανάμεσα σε αυτά τα δύο."

Η ομάδα αντιλαμβάνεται ότι το παιχνίδι είναι ένα Star Wars game το οποίο θα προσελκύσει πολύ κόσμο οπότε δεν ήθελαν να χάσουν παίκτες με ένα δύσκολο σύστημα μάχης.

Ο Asmussen επίσης ξεκαθάρισε ότι το Fallen Order δεν θα περιέχει καθόλου load times.

Όλες οι ανακοινώσεις από την E3 στο ειδικό hub του IGN Greece: E3 2019

IGN GreeceCarrion - Reveal Trailer - E3 2019The Messenger: Picnic Panic DLC - Release Date Trailer - E3 2019E3 2019: Όλες οι ανακοινώσεις από την παρουσίαση της Bethesda

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα