Μένει εδώ μέσω... Γαλλίας

Τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα από την Αγγλία κάνουν λόγο για απόφαση του Κώστα Φορτούνη να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Γεγονός πως ήταν γνωστό και πριν τον Ιούνιο αφού πρόθεση του αρχηγού των Πειραιωτών είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του.

Παράλληλα η φημολογία πως η πρόταση της Γουεστ Χαμ δεν καλύπτει τον Ολυμπιακό, αυξάνει ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες παραμονής του Φορτούνη, δεδομένου ότι βασικός κρίκος στην
αγωνιστική αλυσίδα για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τον θεωρεί υπερ-πολύτιμο για τον δικό του Ολυμπιακό και δεν το κρύβει πως θέλει να παραμείνει.

Παράλληλα τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα από τη Γαλλία κάνουν λόγο για Γάλλο ποδοσφαιριστή που ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Γουεστ Χαμ. Αυτός ο παίκτης αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός στον άξονα, δηλαδή στη θέση του Φορτούνη και είναι ο Σανσόν της Μαρσέιγ. Παίκτης που έχει απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν τα μεταγραφικά θέματα του Ολυμπιακού.

Αν μάλιστα αληθεύει η φημολογία πως ο Σανσόν είναι πολύ κοντά στη Γουεστ Χαμ, τότε απομακρύνεται όλο και περισσότερο το σενάριο μετακόμισης του Κώστα Φορτούνη στην Αγγλία.
Keywords
Τυχαία Θέματα