"Deadly Class", "Nightflyers" και "Krypton" προς ολοταχώς για ComicCon

To Syfy ετοιμάζει βαλίτσες...

Και σιγά σιγά η μεγάλη γιορτή των κόμικ, των βιβλίων και ό,τι έχει βασιστεί πάνω σε αυτά, παίρνει μορφή. Ο λόγος για το ένα και μοναδικό ComicCon, που όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Φρανσίσκο.

Σύμφωνα με την Deadline, νέες και παλιές σειρές του Syfy ετοιμάζουν βαλίτσες για να κάνουν την εμφάνισή τους στο συνέδριο. Από το "Deadly Class", ο συν-δημιουργός του κόμικ, Rick Remender, ο πρωταγωνιστής της σειράς, Ben Wadsworth, κάποια άλλα μέλη του cast και ο παραγωγός Miles Orion

Feldsott θα παρουσιάσουν στο κοινό είτε ένα μεγάλο σε μέγεθος βίντεο της σειράς, είτε το πιλοτικό επεισόδιο από τη σειρά που διαδραματίζεται την δεκαετία του '80.

Ο Remender δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία με το τρένο που θα πάει αυτόν και την υπόλοιπη ομάδα του "Deadly Class" στο φετινό ComicCon. Δείτε τη δημοσίευσή του στο Twitter παρακάτω:

Catch the Deadly Class train in San Diego and you’re guaranteed a trip to wherever it was you were taking the train to. pic.twitter.com/auUVpWov8e

— Rick Remender (@Remender) 13 Ιουνίου 2018

Ο George R.R. Martin θα εμφανιστεί στο πάνελ για την τηλεοπτική μεταφορά της διαστημικής νουβέλας του, "Nightflyers", μαζί με τους εκτελεστικούς παραγωγούς Jeff Buhler και Gene Klein, και την πρωταγωνίστρια, Jodie Turner-Smith.

Τέλος, από το prequel του Superman, "Krypton" οι πρωταγωνιστές Cameron Cuffe και Georgina Campbell και ο δημιουργός της σειράς, David S. Goyer θα ταξιδέψουν από τα βάθη του διαστήματος για το δικό τους πάνελ. Η σειρά "Wynonna Earp" θα επιστρέψει και αυτή στο φετινό Comic-Con.

Μέχρι να μάθουμε το πλήρες πρόγραμμα που θα βγει σε λίγο καιρό, ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και μην ξεχάσετε να μας πείτε στα σχόλια, εσείς για ποιες σειρές θα μείνετε σπίτι.

Read more on [SITE_NAME]Ο Ethan Hawke φέρνει το "The Good Lord Bird" στη μικρή οθόνηΤο θέατρο γιόρτασε με την 72η Απονομή των Βραβείων TonyΦανταστικά πλάσματα κι αγαπημένοι χαρακτήρες ζωντάνεψαν στον Παραμυθένιο Κόσμο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα