Blizzard: Οι αρνητικές αντιδράσεις του κοινού δεν επηρεάζουν τις προσπάθειες της εταιρείας

"Τα story-rooms μας μοιάζουν με dojos. Είναι ιερά μέρη."

Μπορεί τα πρόσφατα νέα της Blizzard να προκάλεσαν αντιδράσεις ανάμεσα στο fanbase της εταιρείας, όμως αυτό το γεγονός δεν πρόκειται να επηρεάσει της ιστορίες, που προσπαθεί να αφηγηθεί η Blizzard, μέσω των παιχνιδιών της.

Όπως αναφέρει το VG247, ο Director του τομέα ανάπτυξης franchise

και αφηγηματικής ιστορίας της Blizzard, George Krstic, μίλησε στο Reboot Develop και αναφέρθηκε στην αφοσίωση της εταιρείας στο πλάνο της, λέγοντας: "Τα story-rooms μας είναι στην ουσία dojos. Είναι ιεροί χώροι".

"Πιο συγκεκριμένα, στην περίπτωση του World of Warcraft, ο creative director μας Alex [Afrasiabi] είπε κάτι υπέροχο, 'Τα story-rooms μας είναι στην ουσία dojos. Είναι ιεροί χώροι. Και θα προσπαθήσουμε να αφηγηθούμε μια ιστορία όσο καλύτερα μπορούμε και να κάνουμε τους παίκτες μας όσο πιο χαρούμενους μπορούμε. Δεν αφήνουμε όμως την αρνητικότητα να μπει στο dojo".

"Πρέπει να αδειάσεις το μυαλό σου, να συγκεντρωθείς και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς. Φυσικά και ακούμε τους παίκτες και τους fans μας. Όμως προσπαθούμε ακόμη να μην χάνουμε τους στόχους μας. Έχουμε ένα πλάνο. Σας ακούμε. Αλλά αυτές οι φωνές είναι πολύ θορυβώδεις μερικές στιγμές", δηλώνει ο Krstic.

"Ως επαγγελματίες, που προσπαθούμε να διηγηθούμε μια ιστορία, στο μυαλό μας βρίσκεται πάντα το κοινό μας σε όλον τον κόσμο και η ομάδα μας πρέπει να αντικατοπτρίζει αυτή την ανάγκη", εξηγεί ο Krstic. "Η ομάδα μας αποτελείται από μέλη, τα οποία έχουν διαφορετικά πολιτιστικά υπόβαθρα, με τον καθένα να έχει τη δική του προσωπική γνώμη. Σε αυτά τα δωμάτια δεν υπάρχει μόνο μια φωνή και δεν είμαστε όλοι μας ίδιοι".

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN-Greece (έτσι λέει τουλάχιστον) και όταν δεν πετάει λογοπαίγνια, τότε ίσως θα παραπονιέται για την κατάσταση του Assassin's Creed ή θα παίζει Sekiro: Shadows Die Twice (ή αλλιώς Shadows Die 100000 Times).

IGN Greece Άφησε τη CD Projekt Red για τη Blizzard ο Sebastian Stepien Bonus παίρνει ο νέος CFO της Blizzard μόνο και μόνο επειδή δέχθηκε τη θέση H Blizzard θέλει να μειώσει το toxic chat στο Twitch

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα