Black Mirror: Έρχεται επεισόδιο όπου η μοίρα του χαρακτήρα θα είναι στα χέρια του θεατή

Διάλεξε το μέλλον σου.

Η 5η σεζόν της Βραβευμένης με Emmy ανθολογικής σειράς, "Black Mirror", θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2018 και θα φέρει ένα επεισόδιο όπου οι θεατές θα επιλέγουν την μοίρα των χαρακτήρων.

Σύμφωνα με το Bloomberg, το Netflix "αναπτύσσει μια σειρά από ειδικά επεισόδια όπου θα επιτρέπει στους θεατές να επιλέξουν την εξέλιξη της ιστορίας σε ένα επεισόδιο ή μια ταινία". Η πρώτη δοκιμή αυτού του project

φαίνεται πως θα είναι ένα επεισόδιο του "Black Mirror", μιας σειράς που ερευνά τα θαύματα και τους κινδύνους της τεχνολογίας.

Το Netflix έχει ήδη κάνει την υπέρβαση με την παιδική σειρά "Puss in Book", όπου ο θεατής μπορεί, για παράδειγμα, "να επιλέξει αν ο πρωταγωνιστής θα παλέψει με έναν θεό ή ένα δέντρο".

Πηγές θέλουν, εκτός του "Black Mirror", το Netflix να έχει ολοκληρώσει τη συμφωνία "για τουλάχιστον άλλο ένα live-action project, και να διαπραγματεύεται τα δικαιώματα κάποιου άλλου".

Η διαδραστική τηλεόραση αρχίζει σιγά σιγά να μπαίνει στις ζωές μας. Το HBO προβάλλει τη δική του διαδραστική σειρά, με τον τίτλο "Mosaic", το οποίο σκηνοθέτησε ο Steven Soderbergh και το οποίο αργότερα έγινε και εφαρμογή κινητού.

Αυτό το βήμα του Netflix φαίνεται πως είναι μέρος του σχεδίου του να γίνει πιο αγαπητό σε ευρύτερο κοινό. Ένα από αυτά τα projects είναι η επερχόμενη τηλεοπτική σειρά "Minecraft", η οποία αναπτύσσεται σε συνεργασία με την Telltale Games.

Το Black Mirror έχει δημιουργηθεί από τον Charlie Brooker, ο οποίος μαζί με την Annabel Jones είναι showrunners. Κάθε επεισόδιο φέρει διαφορετική ιστορία και διαφορετικό cast. To πρώτο του επεισόδιο έκανε την εμφάνισή του στις οθόνες μας στις 4 Δεκεμβρίου 2011.

Εσείς τι πιστεύετε; Χρειαζόμαστε περισσότερες διαδραστικές σειρές ή προτιμάτε τις πατροπαράδοτες ιστορίες όπου ο θεατής αγχώνεται και εκπλήσσεται με τις εξελίξεις;

IGN GreeceKαι 5η σεζόν θα έχει το "Black Mirror"To "Black Mirror" έρχεται στην ζωή στην ΚίναΑποκαλύπτεται η πρεμιέρα του τέταρτου κύκλου "Black Mirror"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα