Venom: Ο Tom Hardy ξεκαθαρίζει τα σχόλιά του σχετικά με την περικοπή διάρκειας της ταινίας

Τον παρεξηγήσατε και τώρα θα σας κατασπαράξει.

Σε συνέντευξή του με το ComicsExplained, ο πρωταγωνιστής και εκτελεστικός παραγωγός του "Venom", Hardy είπε ότι "30 με 40 λεπτά" των αγαπημένων του σκηνών δεν μπήκαν στην ταινία. Φυσικά κάτι τέτοιο παρεξηγήθηκε και ο ηθοποιός έσπευσε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας να εξηγήσει στο IGN τι ακριβώς εννοούσε.

EXCLUSIVE: Tom Hardy clarifies his comments about the footage cut from Venom:

"Everything I want is in it. And more." pic.twitter.com/IyOEo9oNmd

IGN (@IGN) 2 Οκτωβρίου 2018

Διαβάστε τα λεγόμενα του ηθοποιού.

"Με παρεξηγήσατε. Αυτό που ήθελα να πω, στην ερώτηση για ποιες σκηνές ήμουν πιο ενθουσιασμένος…και υπήρχαν πολλές που δεν τα κατάφεραν στην ταινία. Μιλούσα από την οπτική του ηθοποιού. Αυτό που ήθελα να πω, ήταν ότι είχα ελευθερία για αυτοσχεδιασμό. Ειλικρινά, υπάρχουν 7 ώρες πλάνων, ίσως και παραπάνω, όπου παίζω τον Venom και το απολαμβάνω… γιατί μπορείς να περάσεις πολύ καλά με τον χαρακτήρα και το project. Και εγώ και οι εκτελεστικοί παραγωγοί γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο είναι άσχετο με την ιστορία. Όπως και να'χει, θα μου άρεσε να δω έναν 7ωρο Venom; Ναι! Αλλά μιλάω σαν ηθοποιός. Η αλήθεια είναι πως ό,τι θέλαμε είναι στην ιστορία. Ό,τι ήθελα είναι εκεί. Και περισσότερα. Και η ταινία είναι τέλεια. Και είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θέλω να γυρίσω και sequel. Στην τελική, μην το διαστρεβλώνετε. Ως ηθοποιός, αυτό που μου αρέσει, μπορεί και να μην καταφέρει να βγει στην ταινία! Δεν θέλω κανείς να νομίζει ότι φταίει το στούντιο, αυτή είναι η γενική αλήθεια. Η ταινία είναι τέλεια όπως είναι. Και, εντάξει, δεν φαίνεται η σκηνή όπου χορεύω και τραγουδάω, αλλά δεν έγινε και κάτι. Αν υπάρξει sequel, που το ελπίζω, θα τραγουδήσω και θα χορέψω εκεί."

Το "Venom" όπως και πολλές άλλες ταινίες αυτού του μήνα, θα βγει στις 4 Οκτωβρίου. Η Marvel εξέδωσε ένα αποκλειστικό κόμικ, το οποίο είναι prequel της ταινίας. Όταν δείτε την ταινία, μην ξεχάσετε να διαβάσετε το άρθρο για τις σκηνές μετά τους τίτλους τέλους.

IGN GreeceΟ Venom και οι "σκηνές μετά το τέλος"Venom - "Repo Men" ClipVenom - "Bad Behavior" International Spot

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα