BioWare: Το Anthem τα βρήκε πιο σκούρα από όσο περιμέναμε

"Εκτιμούμε το πόσο μας στηρίζετε."

Ο general manager της BioWare, Casey Hudson, παραδέχθηκε ότι το Anthem είχε πιο δύσκολη αρχή από όσο περίμεναν. Παρόλα αυτά όμως δήλωσε ενθουσιασμένος με το επόμενο στάδιο του παιχνιδιού.

Σε ένα ειλικρινές blog post, ο Hudson λέει ότι, "ήταν ζόρικες οι τελευταίες τέσσερις εβδομάδες. Από τη μία είχαμε πιο

δύσκολη αρχή από ό,τι αρχικά υπολογίζαμε. Όσο το σκέφτομαι πάντως καταλήγω ότι πολλά, νέα, μεγάλα online παιχνίδια αντιμετωπίζουν κάποιου είδους πρόβλημα όταν τελικά πρωτοκυκλοφορούν. Παρά το γεγονός λοιπόν ότι εμείς προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα γινόταν, ήμασταν έτοιμοι να δεχθούμε ότι κάτι ίσως πάει στραβά. Είμαστε λοιπόν αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουμε οτιδήποτε στραβό προκύψει."

Ο Hudson πάντως παραδέχθηκε ότι το παιχνίδι είχε αρκετά προβλήματα τα οποία δεν εμφανίστηκαν μέχρι την στιγμή που οι παίκτες έφτασαν τα μερικά εκατομμύρια. Τόνισε, ωστόσο, ότι τις πρώτες βδομάδες η BioWare πρόσθεσε περίπου 200 βελτιώσεις, με patches και live updates, οι οποίες αφορούσαν την σταθερότητα και το λουτάρισμα.

"Όλο αυτό ήταν μια εκπαιδευτική εμπειρία για εμάς και καθώς δουλεύουμε για να βεβαιωθούμε ότι το παιχνίδι θα βελτιώνεται συνεχώς θα ήθελα να τονίσω πόσο εκτιμούμε την υποστήριξη σας. Ειδικά τώρα μάλιστα, που τα πράγματα θα αρχίσουν να γίνονται πραγματικά ενδιαφέροντα. Το επόμενο στάδιο του παιχνιδιού θα περιλαμβάνει μια σειρά από world events, νέο story content καθώς επίσης και ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά ενόψει του Κατακλυσμού ο οποίος θα έρθει μέσα στην Άνοιξη."

Τον Φεβρουάριο η BioWare έβγαλε ένα νέο patch που τροποποιούσε το loot system, αλλά οι παίκτες δεν έδειξαν και ιδιαίτερα ευχαριστημένοι. Μετά από αυτό λοιπόν η εταιρεία τόνισε ότι θα κάνει ακόμα μεγαλύτερες αλλαγές στο loot system με αυτές τελικά να έρχονται πριν από λίγες μέρες.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceΤο Anthem ήταν το καλύτερο σε πωλήσεις παιχνίδι του Φεβρουαρίου 2019Anthem: Αλλαγές στα loot dropsΟι παίκτες του Anthem δεν είναι χαρούμενοι με τις αλλαγές στο loot

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα