Ο Christopher Nolan βρήκε τον πρωταγωνιστή της νέας του ταινίας

Ο Χριστόφορος εδιάλεξε.

Ο σκηνοθέτης Christopher Nolan βρήκε τον νέο του πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του John David Washington, που πρόσφατα είδαμε να πρωταγωνιστεί στην ταινία του Spike Lee, "BlacKkKlansman", όπως δημοσίευσε το Variety.

Η προς το παρόν

άγνωστη ταινία του Nolan, ξέρουμε ότι έχει ήδη προγραμματιστεί για κυκλοφορία στις 17 Ιουλίου 2020 για τις ΗΠΑ, ένα σλοτ που συνήθως η Warner Bros. φυλάει για τον εν λόγω σκηνοθέτη, μιας και οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες του ταινίες κυκλοφόρησαν τέτοια περίοδο.

Το άτιτλο project περιβάλλεται από ένα σφιχτό πέπλο μυστικότητας, με άτομα της ίδιας της εταιρείας να μην έχουν καμία απολύτως γνώση πάνω στην ταινία, ούτε για ρόλους, ούτε για πλοκή, ούτε για θέμα.

Το στούντιο είπε πως πρόκειται για ένα "event" φιλμ, με μια πηγή του Variety να περιγράφει πως θα είναι ένα "τεράστιο, πρωτοποριακό blockbuster δράσης" και πως θα παιχτεί σε Imax αίθουσες, όπως και προηγούμενες δουλειές του Nolan.

Ο σκηνοθέτης, με ταινίες όπως "Inception", "Inetrstellar", "Memento" και πολλές ακόμα αξιοσημείωτες ταινίες στο ενεργητικό του, με πιο πρόσφατη το πολεμικό δράμα "Dunkirk", θα είναι και παραγωγός, μαζί με τη συνεργάτιδά του, Emma Thomas.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες για την καλά φυλαγμένη νέα ταινία του Christopher Nolan λοιπόν, γι' αυτό μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Η Στελίνα, Editor-in-Chief του Entertainment, χάνεται σε μικρές και μεγάλες οθόνες, αλλά μπορείτε να την βρείτε σε Facebook και Twitter.

IGN GreeceΣυγγνώμη από το Netflix ζητάει ο Christopher NolanO Christopher Nolan αναζωογονεί την τριλογία "Dark Knight" σε ανάλυση 4Κ38 όμορφες φωτογραφίες από το trailer της Δουνκέρκης του Christopher Nolan

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα