Πώς το Stadia εκμεταλλεύεται το Youtube

Δείτε, κάντε κλικ, παίξτε.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που θα έχει η νέα streaming πλατφόρμα της Google, που ακούει στο όνομα Stadia, είναι μια διεπαφή με το YouTube η οποία θα σας επιτρέπει να ξεκινήσετε να παίζετε ένα παιχνίδι τη στιγμή που βλέπετε ένα βίντεο σχετικά με αυτό.

Για να το καταλάβουμε όμως καλύτερα, η Google

μάς το έδειξε και στην πράξη, χρησιμοποιώντας το trailer του Assassin's Creed Odyssey και το Play button που μπορούν να προσθέσουν οι developers στα βίντεο στο YouTube. Μόλις το trailer τελειώσει, οι χρήστες του Stadia μπορούν να κλικάρουν στο κουμπί και να ξεκινήσουν να παίζουν στη συσκευή που επιθυμούν.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, εμφανίστηκε ένα ακόμη χαρακτηριστικό του Google Stadia, το οποίο ακούει στο όνομα Crowd Play. Μπορείτε λοιπόν να βλέπετε ένα παιχνίδι στο YouTube, να πατήσετε το Crowd Play και να παίξετε μαζί με τους ίδιους τους creators του βίντεο που βλέπατε.

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό που θα δούμε στο Stadia είναι το State Share, το οποίο δίνει τη δυνατότητα στους streamers ή στους developers να μοιραστούν playable scenarios με τους χρήστες της πλατφόρμας.

"Σκεφτείτε το λίγο: ένα Battle Royale με χίλιους παίκτες", είπε στην παρουσίαση ο υπεύθυνος της Google τονίζοντας ότι το Stadia ανοίγει καινούριους δρόμους στο YouTube.

Η Google επίσης μοιράστηκε μαζί μας ένα μοναδικό χειριστήριο, το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για το Stadia και έχει μερικά κρυμμένα μυστικά.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceH Unreal Engine πρόσθεσε υποστήριξη για το StadiaTo Sega Genesis ήταν κοντά σε ένα Alien vs. Predator παιχνίδι αμερικάνικου ποδοσφαίρουΗ Google ανακοινώνει την 'gaming' συνεργασία της με μεγάλες εταιρείες του χώρου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα