Ναβρατίλοβα: “Η Αντρεέσκου είναι η… εξελιγμένη Χίνγκις”

Η θρυλική Μαρτίνα Ναβρατίλοβα, αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για την 18χρονη Μπιάνκα Αντρεέσκου, σε κείμενό της στην επίσημη ιστοσελίδα της WTA. Η Τσέχα, σύγκρινε την Καναδή με την Μαρτίνα Χίνγκις…

Η κάτοχος 18 Grand Slam τίτλων, έπλεξε το εγκώμιο της Αντρεέσκου, γράφοντας χαρακτηριστικά πως έχει το ίδιο στυλ παιχνιδιού με την Μαρτίνα Χίνγκις, ενώ μάλιστα χτυπάει πιο δυνατά την μπάλα, πράγμα που την κάνει

πιο επικίνδυνη από την Ελβετή.

Την περασμένη εβδομάδα, η Μπιάνκα Αντρεέσκου σε ηλικία 18 ετών κατέκτησε τον παρθενικό τίτλο της καριέρας της στο Indian Wells και θύμισε σε πολλούς τα κατορθώματα της Χίνγκις στο παρελθόν.

Η Ελβετή είναι η τενίστρια που έχει κατακτήσει σε μικρότερη ηλικία τίτλο Grand Slam, ενώ έχει φτάσει στο Νο1 του κόσμου, πιο νωρίς από κάθε άλλη.

“Άκουσα για πρώτη φορά το όνομα Αντρεέσκου τον Ιανουάριο, όταν απέκλεισε την Βίνους Γουίλιαμς και την Καρολίν Βοζνιάκι. Παρακολούθησα λίγο το παιχνίδι της στο Όκλαντ, όμως δεν φαντάστηκα ότι μπορεί να κατακτήσει τον τίτλο στο Indian Wells, δυο μήνες αργότερα.

Πριν το καταλάβει κανείς, η Αντρεέσκου θα εισέλθει στο Top10 της παγκόσμιας κατάταξης και πολύ πιθανό στο μέλλον να δημιουργήσει ένα μεγάλο rivalry με την Ναόμι Οσάκα. Έχει την ποικιλία στο παιχνίδι της, όπως και η Μαρτίνα Χίνγκις, ενώ χτυπάει πιο δυνατά την μπάλα και από όσο την χτυπούσε η Ελβετή παλαιότερα.

Ξέρει πότε να πηγαίνει για winners και μου θυμίζει πολύ την Χίνγκις, απλά είναι πιο δυνατή. Πραγματικά η Αντρεέσκου τα έχει όλα για να πετύχει στο παγκόσμιο τένις. Έπαιρνε τις σωστές αποφάσεις, ήξερε πότε να αλλάξει ρυθμό στα ράλι του τελικού, και μοιάζει σαν μια αθλήτρια που στο χώμα θα είναι ακόμη πιο δυνατή”, τόνισε μεταξύ άλλων στο κείμενό της η Ναβρατίλοβα.

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ναβρατίλοβα: “Η Αντρεέσκου είναι η… εξελιγμένη Χίνγκις” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα