Bίκος Street Relays: Επόμενη στάση ο Πειραιάς!

Ο όγδοος αγώνας του φετινού 5ου πανελλήνιου πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών δρόμου Βίκος Street Relays, θα διεξαχθεί το Κυριακή 18 Νοεμβρίου στην Πλατεία Κανάρη στον Πειραιά(10:30) και τον διοργανώνουν ο Δήμος Πειραιά και ο Οργανισμός Πολιτισμού-Αθλητισμού-Νεολαίας Πειραιά, σε συνεργασία με τον αρχαιότερο ελληνικό σύλλογο Ερμής 1877 και τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π.

Το
πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει τα ομαδικά αγωνίσματα 4x2500μ., 2x5000μ., τον ατομικό αγώνα 10.000μ. Veronis Cup, καθώς και τις παιδικές σκυταλοδρομίες Kids Relays 4x50μ. και 4χ100μ.

Οι φετινοί αγώνες του πρωταθλήματος σκυταλοδρομιών έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την αγορά αθλητικού υλικού για τα σχολεία της Πειραιά και είναι οι μοναδικοί στην ελληνική επικράτεια που έχουν κοινωνικό χαρακτήρα και ανταποδοτική προσφορά σε κάθε τοπική κοινωνία.

Επιπλέον όμως έχουν και αγωνιστικό χαρακτήρα, αφού οι τρείς πρώτοι νικητές και νικήτριες του αγωνίσματος των 10 χιλιομέτρων, θα εισπράξουν και χρηματικά έπαθλα, καθώς από φέτος η σειρά των Βίκος Street Relays έχει τον χαρακτήρα κανονικού πρωταθλήματος που διεξάγεται με τους παρακάτω κανονισμούς:

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται με τους εξής τρόπους:

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των αγώνων www.relays.gr με ηλεκτρονική εγγραφή.
Από τον προκαθορισμένο εκπρόσωπο-αρχηγό κάθε ομάδας στο κέντρο εγγραφών:
Στο κατάστημα WATT+VOLT, εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας Πέτρου Ράλλη 209, Νίκαια μέχρι και Πέμπτη 15 Νοεμβρίου
Στο κατάστημα INTERSPORT Εθ. Αντιστάσεως 25-27 Πειραιάς μέχρι και Πέμπτη 15 Νοεμβρίου

Από τον προκαθορισμένο εκπρόσωπο-αρχηγό κάθε ομάδας στη γραμματεία αγώνων που θα λειτουργήσει την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018 από τις 13:00- 21:00 , το Σάββατο από τις 10:00-21:00μμ και την Κυριακή 08:30 – 10:30 στην Πλατεία Κανάρη Ρολόι στον Πειραιά.

Οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων για τις παιδικές σκυταλοδρομίες Kids Relays 4Χ50μ. και 4Χ100μ. γίνονται με τους ανωτέρω τρόπους και επιπλέον με αποστολή email στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

Η προθεσμία των ηλεκτρονικών δηλώσεων συμμετοχής για όλες τις ομάδες λήγει την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου (12 τα μεσάνυχτα).

Το κόστος συμμετοχής είναι 12€ για κάθε ομάδα των 4 ατόμων (3 ευρώ το άτομο αν είναι τετράδα ή 4 ευρώ το άτομα αν είναι τριάδα) στα 4Χ2500μ., 10€ για κάθε ομάδα των 2 ατόμων (5 ευρώ το άτομο) στα 2Χ5000μ. και 7€ για κάθε συμμετέχοντα στον ατομικό αγώνα 10χλμ.

Η Βίκος, η κορυφαία ελληνική βιομηχανία νερών και αναψυκτικών, είναι ο ονομαστικός χορηγός των Street Relays ενώ Μεγάλος Χορηγός είναι η εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ενέργειας WATT+VOLT. Η μεγάλη ευρωπαϊκή αυτοκινητοβιομηχανία Renault και πολυβραβευμένη για την κοινωνική της προσφορά είναι Επίσημος Χορηγός, ενώ στο αγώνισμα των 10 χιλιομέτρων Επίσημος Χορηγός είναι η κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών Saucony καθώς και η μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία Veronis Jakobsen. Στους Μεγάλους Υποστηρικτές των Βίκος Street Relays είναι η ανερχόμενη ελληνική εταιρεία παιδικής ένδυσης Domina Sport, που είναι ο Επίσημος Χορηγός των Kids Relays, η μεγαλύτερη αλυσίδα καταστημάτων αθλητικής ένδυσης και υπόδησης σε όλη την Ελλάδα, Ιntersport, η εταιρεία γαλακτοκομικών προϊόντων Arla Foods και η εταιρεία Bausch Health , που με τη μοναδικής αποτελεσματικότητας θερμαντική αναλγητική κρέμα Counterpain, ανακουφίζει όλο το σώμα από μυϊκούς πόνους. Επίσημος Υποστηρικτής είναι τα καταστήματα συμπληρωμάτων διατροφής Xtreme Stores, ενώ σημαντική είναι και η βοήθεια της Eldico που με το αθλητικό υλικό της Amila βοηθάει να εξοπλίσουμε τα σχολεία της πόλης.

Media Partners είναι η συνδρομητική τηλεόραση Nova που για 5η συνεχόμενη χρονιά είναι αρωγός των Βίκος Street Relays αλλά και η ιστοσελίδα Sportfeed.gr.
Keywords
Τυχαία Θέματα