Astral Chain: H Platinum Games φέρνει νέα αποκλειστικότητα στο Switch

Αναμένουμε και update για το Bayonetta 3.

Ένα ολοκαίνουργιο παιχνίδι αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Nintendo Direct, με όνομα Astral Chain. Θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Switch στις 30 Αυγούστου 2019.

Το Astral Chain είναι ένα action game, με sci-fi περιβάλλον, όπου μάχεστε ενάντια σε τεράστια δαιμονικά τέρατα,

με τις φωτιζόμενες μπλε λεπίδες σας, για να μπορείτε να τα κρατάτε στο έδαφος. Πάντως, αν και είδαμε κάποιο gameplay, δεν πήραμε εξηγήσεις για το τι σημαίνουν όλα αυτά.

Πάντως, μάθαμε ότι αυτό που φαίνεται για δύο χαρακτήρες, στην πραγματικότητα είναι ένας κανονικός άνθρωπος και ένα mech/robot thing. Ανάμεσά τους υπάρχει κάποιου είδους σύνδεση, αλλά δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς θα λειτουργεί.

Τέλος, η εταιρεία μας διαβεβαίωση ότι το Bayonetta 3 είναι σε ανάπτυξη, αλλά για την ώρα δεν μας έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι News Overlord στο Gaming Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming Buddies!

IGN GreeceAurion: Legacy of the Kori-Odan - Combo Gameplay TrailerCombat Core - Launch TrailerΚύριο μέλος του PlayStation λέει ότι δεν θα πρέπει να υποτιμάμε τη Nintendo - DICE 2019

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα