To Xbox Game Pass μεγάλωσε τη βάση των παικτών της κονσόλας

Καιρός για λίγα στατιστικά.

H Microsoft αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μερικά στατιστικά σχετικά με το Xbox Game Pass, συμπεριλαμβανομένου και του πόσο έχει αυξηθεί η βάση των παικτών του αλλά και οι συνολικές πωλήσεις του franchise.

Σε άρθρο που δημοσιεύθηκε από την The Sydney Morning Herald,

ο Διευθυντής Σχεδιασμού για το Game Pass, Matt Percy, δήλωσε ότι ο συνολικός χρόνος που αφιερώνουν οι παίκτες στα παιχνίδια αυξάνεται κατά 20%, με το που πάρουν το Xbox Game Pass, ενώ ο συνολικός αριθμός των παιχνιδιών που παίζει ο κάθε παίκτης αυξάνεται κατά 40%.

"Οι παίκτες επικεντρώνονται κυρίως στα μεγάλα brands. Όμως με το Game pass τους δίνουμε μεγαλύτερη ποικιλία και πρόσβαση σε μία σειρά από franchise. Έτσι λοιπόν μπορεί κάποιος να έρθει για το Halo, όμως να δοκιμάσει και το Ashen και να τον ξετρελάνει. Αυτό είναι κάτι πάρα πολύ καλό για εμάς σαν πλατφόρμα."

Και οι μεγάλοι τίτλοι, αντίστοιχα, οι οποίοι μπαίνουν στο Game Pass, βλέπουν τους ενεργούς τους παίκτες να διπλασιάζονται ενώ κάποια παλαιότερα παιχνίδια βλέπουν τη συνολική βάση των παικτών τους να αυξάνεται έως και έξι φορές. Σε μερικές περιπτώσεις βέβαια η βάση των παικτών έγινε 32 φορές μεγαλύτερη.

Συνολική αύξηση βέβαια βλέπουν και τα pre-orders παιχνιδιών τα οποία είτε είναι sequels παιχνιδιών του Game-Pass, είτε ανήκουν στο ίδιο franchise. "Κατά μέσο όρο βλέπουμε μια αύξηση της τάξης του 25% σε παιχνίδια που ανήκουν σε franchise που ανήκουν στο Game Pass", είπε ο Percy. "Αυτό φυσικά προέρχεται από τα μέλη του Game Pass, τα οποία τελικά καταλαβαίνουν πόσο αγαπούν το συγκεκριμένο franchise".

Μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στα παιχνίδια του Φεβρουαρίου που έρχονται στο Game Pass.

Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο IGN.

IGN GreeceΗ Microsoft ανακοινώνει τα σχέδια της για το μέλλον του gamingEvery IGN Rockstar Game Review EverΗ Microsoft Studios βαφτίζεται Xbox Game Studios

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα