Το Amazon Prime Video αποκαλύπτει την πρεμιέρα του "Hanna"

Για όλα τα επεισόδια της πρώτης σεζόν.

Την Κυριακή του Super Bowl, το Amazon Prime Video άφησε στη δημοσιότητα το πρώτο επεισόδιο της νέας σειράς του, "Hanna", για 24 ώρες. Με το πέρας του χρόνου, το επεισόδιο εξαφανίστηκε.

Ωστόσο, η streaming πλατφόρμα αποκάλυψε, πρόσφατα, πού και πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τα υπόλοιπα επεισόδια της σειράς. Και τα 8 επεισόδια της σειράς θα κάνουν πρεμιέρα στο Amazon Prime Video στις 29

Μαρτίου. Στον ρόλο της 15-χρονης πρωταγωνίστριας Hanna θα δούμε την Esmé Creed-Miles, ενώ τον μισθοφόρο πατέρα της, Erik Heller, ενσαρκώνει ο Joel Kinnaman. Επιπλέον, το cast συμπληρώνει η Mireille Enos ως Marissa Wiegler, μία ενεργή πράκτορα της CIA που θα δυσκολέψει, ακόμα περισσότερο, τους δύο πρωταγωνιστές.

Η σειρά βασίζεται στην ομότιτλη ταινία του 2011, την οποία είχε σκηνοθετήσει ο Joe Wright και στους τρεις πρώτους ρόλους είδαμε τους Saoirse Ronan, Eric Bana και Cate Blanchett. Η μεταφορά της στην πλατφόρμα του Amazon είχε γνωστοποιηθεί από το 2017, τα σχέδια όμως τότε μιλούσαν για ακόμη μία ταινία.

Παρά την αλλαγή από ταινία σε σειρά, ο David Farr, ο οποίος είχε υπογράψει το σενάριο της πρωτότυπης ταινίας, παρέμεινε στο project ως δημιουργός του. Η υπόθεση της ερχόμενης σειράς, όπως περιγράφεται από την επίσημη σύνοψη, φαίνεται να βαδίζει στο ίδιο μονοπάτι με την ταινία του 2011.

"Μεγαλωμένη σε απόλυτη απομόνωση στα απόμερα δάση της Ανατολικής Ευρώπης, η 15-χρονη Hanna (Creed-Miles) πέρασε όλα τα νεανικά της χρόνια να προπονείται για τη μάχη με όσους κυνηγούν την ίδια και τον μισθοφόρο πατέρα της, Erik Heller (Kinnaman). Οι ικανότητες της για επιβίωση δοκιμάζονται τελικώς όταν η ίδια και ο Erik χωρίζονται, αφού τους ανακαλύπτει η πονηρή ενεργός πράκτορας της CIA, Marissa Wiegler (Enos) και η ομάδα της. Η Hanna δεν έχει επιλογή παρά να ξεκινήσει ένα επικίνδυνο ταξίδι, μόνη της, στην Ευρώπη ενώ προσπαθεί να επανασυνδεθεί με τον πατέρα της και να ξεφύγει από τους επικίνδυνους πράκτορες που τους έχουν βάλει στόχο. Η μοναχική ανατροφή της Hanna την οδηγεί στο να αντιμετωπίσει τρομακτικές σωματικές και συναισθηματικές δοκιμασίες, ενώ καθοδηγείται προς μία ακόμα βαθύτερη συνωμοσία- μία που θα μπορούσε να είναι η καταστροφή του πατέρα της και δικής της".

Μπορείτε να δείτε όλες τις εικόνες που κυκλοφόρησαν από την πρώτη σεζόν, ενώ περιμένετε μέχρι τα τέλη Μαρτίου για την μεγάλη πρεμιέρα της σειράς.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN GreeceΝέες σειρές από όλο τον κόσμο θα φέρει το AmazonΈνα ντοκιμαντέρ υποψήφιο για Oscar και όλα όσα έρχονται στο National GeographicUpdate: Όχι τόσο αληθινή η επιστροφή του "Σ'αγαπώ-Μ'αγαπάς" τελικά

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα