Νέο RPG για την Square Enix

Και το όνομα αυτού, Oninaki.

Η ομάδα της Square Enix που βρίσκεται πίσω από το I Am Setsuna και Lost Sphear, Tokyo RPG Factory, αποκάλυψε το νέο της RPG ονόματι Oninaki.

Το παιχνίδι αναμένεται να κυκλοφορήσει το φετινό καλοκαίρι

και παίρνει μέρος σε έναν κόσμο στον οποίο οι άνθρωποι ζουν καταπιεσμένοι μην μπορώντας να θρηνήσουν κατάλληλα τους νεκρούς τους.

Οι παίκτες θα χειρίζονται τον βασικό πρωταγωνιστή, ο οποίος θα μπορεί να ταξιδεύει ανάμεσα σε κόσμους. Από αυτό τον κόσμο λοιπόν, θα μπορεί να πηγαίνει σε έναν άλλο στον οποίο καταλήγουν οι χαμένες ψυχές. Σε περίπτωση που επιλέξετε να σώσετε κάποια από αυτές, τότε θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μοναδικά της abilities στη μάχη. Εκτός από αυτό βέβαια, σώζοντας μία χαμένη ψυχή την σώζετε από το να μεταμορφωθεί σε κάποιο από τα τέρατα που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε.

Το I Am Setsuna, της ίδιας ομάδας, ανακοινώθηκε το 2015 και κυκλοφόρησε έναν χρόνο μετά. Το Lost Sphear, με τη σειρά του, έκανε το ντεμπούτο του το 2018.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο IGN. IGN GreeceΑποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Fire Emblem: Three Houses μαζί με GameplayAurion: Legacy of the Kori-Odan - Combo Gameplay TrailerCombat Core - Launch Trailer

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα