Assassin's Creed Odyssey: Ανακοινώθηκε το δεύτερο DLC

To Legacy of the First Blade συνεχίζεται την επόμενη βδομάδα.

Το δεύτερο επεισόδιο του Legacy of the First Blade του Assassin's Creed Odyssey θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιανουαρίου, όπως ανακοίνωσε σήμερα η Ubisoft.

Με τίτλο Shadow Heritage, το τελευταίο κεφάλαιο συνεχίζει την ιστορία από το Επεισόδιο

1, Hunted, και βλέπει τους παίκτες να ερευνούν "έναν αποκλεισμό που ξεκίνησε από το Order of the Ancients γύρω από το λιμάνι της Αχαΐας". Για να ξεκινήσει το Shadow Heritage, οι παίκτες θα πρέπει να ολοκληρώσουν το Hunted, προχωρώντας πέρα από το τμήμα της Νάξου του Chapter 7 στο Main Story, και να φτάσουν τουλάχιστον στο επίπεδο 28.

Το Legacy of the First Blade είναι διαθέσιμο στο πλαίσιο του Season Pass ή ως χωριστή αγορά στα $25.

Το Daughters of Lalaia και το A Poet's Legacy, το τέταρτο και το πέμπτο επεισόδιο της δωρεάν σειράς DLC "The Lost Tales of Greece" του Odyssey, θα κυκλοφορήσουν και αυτά τον Ιανουάριο, μαζί με το νέο σύστημα level scaling. Αυτή η νέα επιλογή, διαθέσιμη σε όλες τις ρυθμίσεις δυσκολίας, εκτός του Nightmare, επιτρέπει στους παίκτες να προσαρμόζουν "πόσο δραματικά οι low level εχθροί θα έρχονται πιο κοντά στο επίπεδό τους".

Το Legacy of the First Blade ξεκίνησε στις αρχές Δεκεμβρίου με το Hunted και παρουσίασε την ιστορία του Darius, του πρώτου δολοφόνου που χειρίστηκε την κρυμμένη λεπίδα.

Αν ο Θοδωρής aka "Ankh" δεν γράφει ή δεν παίζει κάποιο MMO θα τον βρείτε στο Facebook αλλά και το YouTube.

IGN GreeceDestiny 2: Η Bungie μειώνει τα power requirements για το Black ArmoryΟι παίκτες του Battlefield 5 νιώθουν ότι πεθαίνουν πολύ γρήγοραΠολλά καλούδια στο Shrouded Spoils Content Update του Sea of Thieves

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα