Οι ομάδες που πρωταγωνιστούν στα τοπικά διασυλλογικά πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης

Δυνατές αναμετρήσεις, καλό θέαμα και αγωνία κρύβουν σε μία ακόμα αγωνιστική περίοδο και τα διασυλλογικά τοπικά πρωταθλήματα στην επιτραπέζια αντισφαίριση. Μέχρι το τέλος του χρόνου διένυσαν αρκετό δρόμο, σε λίγες ημέρες θα δοθεί η συνέχεια και στο μεταξύ κάνουμε την καθιερωμένη «βόλτα» από αυτά για να δούμε τις ομάδες που πρωταγωνιστούν. Πέρα από τα έξι πρωταθλήματα στην Αττική, σε άνδρες και γυναίκες, έχουμε τοπικές κατηγορίες για τη Δυτική Ελλάδα, τη Βόρεια Ελλάδα
και τα νησιά. Στις περισσότερες περιπτώσεις οι διοργανώσεις βρίσκονται στην αρχή του 2ου γύρου. Θυμίζουμε ότι τα πρωταθλήματα της Β’ Εθνικής περιλαμβάνουν στο τέλος προ-μπαράζ και μπαράζ για τις θέσεις ανόδου, ενώ προβλέπονται έξτρα παιχνίδια και για κατηγορίες, που αρχικά γίνονται σε διαφορετικά γκρουπ. Επιγραμματικά οι εξελίξεις σε κάθε κατηγορία με βάση τις αναρτήσεις στον ιστότοπο http://www.ttscore.io/customer/24, ο οποίος ενημερώνεται από τη γραμματεία της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. για τα αποτελέσματα όλων των διοργανώσεων:

Στους άνδρες:

Στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Αττικής οδηγεί αήττητος την «κούρσα» σε 10 αγώνες ο Πανιώνιος Γ.Σ. με 20 βαθμούς. Τον ακολουθούν ο ΑΛΦΑ με 19 και ο Έσπερος με 17.

Στην Α’ Αττικής προπορεύονται ο Παράδεισος Αμαρουσίου και η Κορωνίδα Γαλατσίου. Έχουν από 19 βαθμούς και στον μεταξύ τους αγώνα είχε νικήσει η ομάδα του Αμαρουσίου με 4-2. Στην 3η θέση βρίσκεται ο Α.Σ. Το Γυμνάσιο με 18 βαθμούς.

Στη Β’ Αττικής προηγείται με το απόλυτο των νικών σε 10 ματς ο Ιλισσός Καλλιθέας. Εμφανίζει 20 βαθμούς και ακριβώς πίσω του είναι ο Α.Ο. Κηπούπολης με 19. Στην 3η θέση ισοβαθμούν Ρουφ 80 και Ν.Ε. Μεγαρίδος με 17 βαθμούς.

Στη Γ’ Αττικής είναι μπροστά ο Γ.Σ. Μακαμπή με 17 βαθμούς σε 9 αγώνες. Ο Γ.Α.Σ. Χολαργού βρίσκεται έναν βαθμό πίσω του, ενώ από 14 βαθμούς εμφανίζουν ο Α.Σ. Ραδάμανθυς, ο Τελαμών Σαλαμίνας και ο Μεσογειακός με τον τελευταίο να έχει δώσει 8 ματς.

Στη Β’ Εθνική κατηγορία Βόρειας Ελλάδας έχουν διεξαχθεί 11 αγωνιστικές. Ο Π.Α.Σ. Εχέδωρος κατέχει την 1η θέση με το απόλυτο των επιτυχιών και 22 βαθμούς. Δύο βαθμούς πίσω είναι συγκάτοικοι στη 2η θέση ο Φάρος Αλεξανδρούπολης και ο Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας (4-2 για τους Εβρίτες είχε λήξει το μεταξύ τους παιχνίδι στον 1ο γύρο).

Στο Α’ Τοπικό Βόρειας Ελλάδας έχουν γίνει 10 αγωνιστικές και προηγείται με το απόλυτο των νικών ο Α.Ο. Πολύγυρου. Έχει 20 βαθμούς. Στο 2ο σκαλοπάτι της κατάταξης είναι ο Ιάσων Βόλου με 19 και στο 3ο ο Α.Σ.Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων με 18.

Στο Β’ Τοπικό Βόρειας Ελλάδας είναι στο ρετιρέ ο Φ.Ο. Καρδίτσας, που με 14 βαθμούς είναι αήττητος σε 7 ματς. Έπονται η Προοδευτική Άνω Τούμπας με 13 βαθμούς και ο Ο.Ε.Α. Θεσσαλονίκης με 12 (έχει κι αυτός 7 αγώνες).

Στη Β’ Εθνική Δυτικής Ελλάδας προπορεύονται αήττητοι μετά από 11 αγωνιστικές οι Φοίνικες Πάτρας με 22 βαθμούς. Ο Α.Ο. Πάτρας ακολουθεί με 21 και ο Ο.Ε.Α. Κορινθίας ο Λέων με 20 βαθμούς.

Στο Α’ Τοπικό Δυτικής Ελλάδας προηγείται έπειτα από 8 αγωνιστικές ο Φ.Ε.Α. Πρέβεζας. Έχει μόνο νίκες και 16 βαθμούς. Μετά έρχονται ο Προμηθέας Πατρών με 15 και ο Ίκαρος Καστριτσίου με 14 βαθμούς.

Στη Β’ Εθνική Λοιπής χώρας έγιναν τρεις όμιλοι. Στον 1ο, αυτόν της Χίου, προηγείται ο Παγχιακός με 4 βαθμούς και τον ακολουθούν ο Μ.Ε.Σ. Νενήτων Βοκαριά και ο Φάρος Βαρβασίου με 3. Στον 2ο, στην Κρήτη, «κοντράρονται» μόνο Ο.Α.Α. Ηρακλείου και ο Ο.Ε.Α. Ρεθύμνου. Προς το παρόν έχει 2 βαθμούς το σωματείο του Ηρακλείου κι 1 εκείνος του Ρεθύμνου. Ο 3ος όμιλος πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με τον Μακαρά Λέσβου να παίρνει την 1η θέση με 8 βαθμούς. Τη 2η θέση κατέκτησε ο Ποσειδώνας Τήνου με 6 και την 3η ο Α.Ο.Ε.Α. Κω με 4.

Στις γυναίκες:

Στη Β’ Εθνική Αττικής προηγείται έπειτα από 10 αγωνιστικές η Α.Ε.Κ. με 19 βαθμούς. Στη 2η θέση είναι ο Τελαμών Σαλαμίνας με 18 και στην 3η η Αθηνά Μαγκουφάνας με 17 βαθμούς.

Στην Α’ Αττικής έχουν σχηματιστεί και φέτος δύο όμιλοι. Στον 1ο προπορεύεται ο Άτλαντας Αγίας Βαρβάρας με 9 βαθμούς και τον ακολουθούν ο Π.Α.Ο. Φυλής με 8 και το Ρουφ 80 με τον Πανελλήνιο Γ.Σ., που έχουν από 7 βαθμούς. Στον 2ο όμιλο είναι με το απόλυτο των νικών στην κορυφή ο Γ.Α.Σ. Ελευσίνας. Έχει συγκεντρώσει 12 βαθμούς και πίσω του έχουν από 10 ο Άρης Νικαίας και ο Α.Ν.Π.Ο. Αμοργού.

Στη Β’ Εθνική κατηγορία Βόρειας Ελλάδας έχει το προβάδισμα ο Αίας Ευόσμου με 6 βαθμούς. Στη 2η θέση είναι ο Σ.Ε.Α. Κοζάνης με 5 και στην 3η ο Α.Σ. Δύναμη από τη Λάρισα με 4 βαθμούς.

Στη Β’ Εθνική Δυτικής Ελλάδας είναι στο ψηλότερο βαθμολογικά σημείο ο Ίκαρος Καστριτσίου με 6 βαθμούς. Ο Α.Ο. Αχαΐας Γαλήνη έχει 4 βαθμούς και η Ε.Α. Αιγαίο 2.

Στη Β’ Εθνική Λοιπής χώρας σχηματίστηκαν δύο όμιλοι. Στον 1ο , για τη Χίο και τη Λέσβο, είναι μπροστά ο Μ.Ε.Σ. Νενήτων Βοκαριά με 4 βαθμούς και έπονται ο Γ.Α.Σ. Λέσβου με 3 και ο Μ.Σ.Β. Χίου Φάρος Βαρβασίου με 2 βαθμούς. Στον 2ο όμιλο θ’ αναμετρηθούν τον Απρίλιο ο Ποσειδώνας Τήνου και ο Ο.Α.
Keywords
Τυχαία Θέματα