CES 2019: To lineup της MSI

Για ρίξτε μια ματιά.

Στα πλαίσια του CES 2019 η MSI ανακοίνωσε μια πλειάδα νέων gaming προϊόντων, τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων το ολοκαίνουργιο GS75 Stealth laptop που είναι εφοδιασμένο με την τελευταία GeForce RTX GPU της NVIDIA και το PS63 Modern Prestige laptop,

το οποίο απευθύνεται σε στελέχη επιχειρήσεων και content creators.

"H MSI είναι αφιερωμένη στο gaming και το νέο μας lineup επαναβεβαιώνει την ηγετική θέση που κατέχουμε στην βιομηχανία, η οποία είναι εγκεκριμένη από τους gamers και τις διάφορες eSports ομάδες σε παγκόσμια κλίμακα," δήλωσε ο Charles Chiang, o νέος διευθύνων σύμβουλος της MSI. "Είναι τιμή μας που οι προσπάθειες μας αναγνωρίστηκαν από την επιτροπή βραβείων του CES και θα συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε με στόχο να επιτύχουμε ακραίες αποδόσεις, ανώτερο design και την μέγιστη δυνατή αξιοπιστία."

Το lineup της MSI, το οποίο θα παρουσιαστεί στο Venetian, Level 2-Veronese 2405 booth του CES περιλαμβάνει:

GS75 Stealth

Βιώστε ακραίες επιδόσεις σε συνδυασμό με ρεαλιστικό in-game lighting on the go με το λεπτό και ελαφρύ gaming laptop GS75 Stealth. To νέο laptop της MSI είναι εφοδιασμένο με τον τελευταίο επεξεργαστή Intel Core i7, την NVIDIA GeForce RTX 2080 GPU, ένα 17.3'' 144Ηz IPS display και ένα μεγάλο, υψηλής ακρίβειας και μέγιστης δυνατής απόκρισης touchpad. Το GS75 είναι κατασκευασμένο από ένα εντυπωσιακό κράμα αλουμινίου, του οποίου το πάχος μόλις που αγγίζει τις 0.75 ίντσες.

Η σειρά GS σπάει τα στερεότυπα των ογκωδών και βαρέων gaming laptops, προσφέροντας μια εξαιρετική “φορητή” gaming εμπειρία. H MSI θα αποκαλύψει επίσης την ανανεωμένη έκδοση του βραβευμένου GS65, ενός 15.6'' gaming laptop που θα είναι εφοδιασμένο με τις πιο σύγχρονες GPU και CPU, ενώ θα ζυγίζει λιγότερο από 4.19lbs.

GE75 Raider

Αντλώντας την δύναμή του από τους επεξεργαστές i7 της Intel, το GE75 Raider είναι το πρώτο laptop 17 ιντσών με την κάρτα γραφικών GeForce RTX 2080 της NVIDIA. To “3D Dragon Spine” design του, στο οποίο δεσπόζει μια τρισδιάστατη επιφάνεια με κόκκινο ανοδιωμένο φινίρισμα δίνει μια “επιθετική” αισθητική στο laptop που το κάνει να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Επιπροσθέτως, το GE75 διαθέτει την αποκλειστική Cooler Boost 5 τεχνολογία της MSI, ένα RGB gaming keyboard της SteelSeries, το App Player της MSI και γιγαντιαία ηχεία της Dynaudio.

PS63 Modern

To PS63 Modern κάνει πραγματικότητα της δημιουργικές ιδέες. Αντλώντας την δύναμή του από τους τελευταίας γενιάς i7 επεξεργαστές της Intel και την κάρτα γραφικών GeForce GTX 1050 της NVIDIA, το PS63 προσφέρει άριστες επιδόσεις στους τομείς του multitasking και του graphics rendering. Σχεδιασμένο για content creators και επαγγελματίες, το εν λόγω 15.6-ιντσών laptop ζυγίζει μόλις 3.53lbs και έχει πάχος μόλις 0.63 ίντσες.

Το PS63 διαθέτει επίσης ένα εύχρηστο touchpad άμεσης απόκρισης που υποστηρίζει multi-finger χειρονομίες, αλλά και έναν αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος για επιπλέον βιομετρική ασφάλεια. Η αυτονομία του laptop αγγίζει τις 16 ώρες, ενώ η πιστοποίηση Quiet Mark εξασφαλίζει ένα όσο το δυνατόν πιο ήσυχο περιβάλλον εργασίας.

MSI GeForce RTX 2080 Ti GAMING X TRIO

H MSI θα παρουσιάσει στο CES μια μεγάλη γκάμα από κάρτες γραφικών υψηλής απόδοσης, συμπεριλαμβανομένης της GeForce RTX 2080 Ti GAMING X TRIO. H εν λόγω κάρτα γραφικών απέσπασε το βραβείο “CES Innovation Honoree” στην κατηγορία Computer Hardware & Components και χρησιμοποιεί το νέο TRI-FROZR σύστημα ψύξης, με τρεις αποδοτικούς TORX 3.0 ανεμιστήρες που εξασφαλίζουν την μέγιστη δυνατή, αλλά και όσο το δυνατόν πιο αθόρυβη ψύξη. Οι εντυπωσιακές αποδόσεις της κάρτας, συμπληρώνονται από τον εξίσου εντυπωσιακό RGB φωτισμό της στο μπροστινό μέρος της και τα πλευρά της.

Trident X και Infinite S desktops

Το νέο Trident X compact desktop είναι εφοδιασμένο με την τελευταία κάρτα γραφικών GeForce RTX 2080 Ti της MSI και έναν επεξεργαστή Intel 9th Generation Core K series. To Trident X ανταγωνίζεται σε δύναμη και απόδοση μεγαλύτερα συστήματα και είναι το πρώτο compact desktop PC που ενσωματώνει ένα SFX τροφοδοτικό και μια GeForce RTX GPU σε ένα κουτί με όγκο 10 λίτρων.

Το Infinite S Gaming Desktop της MSI κέρδισε δύο βραβεία καινοτομίας στο CES και είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τις υψηλές αποδόσεις συνδυάζοντας την δύναμη των 9ης γενιάς επεξεργαστών της Intel και των RTX GPU της NVIDIA με ένα καινοτόμο Silent Storm σύστημα ψύξης.

Gungnir 100

H MSI λανσάρει το το Gungnir 100 Case, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το “Gungnir” το θρυλικό δόρυ του θεού Odin της Σκανδιναβικής μυθολογίας. Το κουτί αυτό έχει ένα γυάλινο πάνελ 4mm, έναν RGB ανεμιστήρα (υποστηρίζει έως 7 ακόμη ανεμιστήρες), ενώ με τα 1 έως 8 Α-RGP LED hubs και το Mystic Light Software προσφέρει πληθώρα επιλογών σε ότι αφορά τον φωτισμό του.

MSI MAG271CQR, Optix MP6341CQR και PS341WU

To MSI MAG271CQR Curved Gaming Monitor διαθέτει ανάλυση 2560x1440 με 144Ηz refresh rate και χρόνος απόκρισης 1ms, δίνοντας στους gamers την ώθηση που χρειάζονται για να εξολοθρεύσουν τους αντιπάλους τους. Αξιοποιώντας την FreeSync τεχνολογία το MAG271CQR προσαρμόζει το refresh rate του με αυτό της GPU εξαλείφοντας το screen tearing και το stuttering εξασφαλίζοντας μια όσο το δυνατόν πιο ομαλή gaming εμπειρία.

Για τους παίκτες που ψάχνουν ένα πιο “έξυπνο” μόνιτορ, το Optix MP6341CQR είναι το πρώτο curved gaming monitor που ενσωματώνει μια AI gaming engine. Το μόνιτορ αυτό υποστηρίζει φωνητικές εντολές και μια smart webcam, μέσω των οποίων οι gamers μπορούν να “βυθιστούν” απερίσπαστοι στο παιχνίδι τους.

Το MSI Prestige PS341WU απευθύνεται κυρίως σε content creators. Πρόκειται για ένα 34'' 5Κ2Κ Ultra-Wide (5120x2160, 21:9) display, το οποίο επιτρέπει στους content creators να κάνουν edit 2D/3D εικόνες ή βίντεο σε 4K ανάλυση, ενώ παράλληλα κάνουν άλλες εργασίες σε ένα δεύτερο full-sized παράθυρο.

Vigor GK60 Gaming Keyboard

Κατασκευασμένο από ένα στιβαρό και ανθεκτικό πλαίσιο αλουμινίου, το Vigor GK60 είναι ιδανικό για games που επιθυμούν ένα ανθεκτικό keyboard υψηλής ακρίβειας. Τα Cherry MX Red Switches εξασφαλίζουν όλα τα παραπάνω, καθώς έχουν χρόνο ζωής που ξεπερνά τα 50 εκατομμύρια keystrokes. To νέο keyboard της MSI υποστηρίζει επίσης το Mystic Light software της εταιρείας, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τον φωτισμό και τα lighting effects του ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας.

Δελτίο Τύπου

IGN GreeceCES® 2019: Τα προϊόντα της Lenovo™ είναι κατασκευασμένα για να ξεκλειδώσουν στο έπακρο τις δυνατότητες σαςΟι smart τηλεοράσεις της Samsung θα προσφέρουν ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα iTunesΗ Samsung αποκαλύπτει το μέλλον των οθονών

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα