3 στα 3 για τη Μπάγερν, 3-1 τη Λεβερκούζεν , ρεκόρ ο Ρόμπεν

Στην Αλιάνζ Αρίνα του Μονάχου η Μπάγερν η Λεβερκούζεν προηγήθηκε νωρίς όμως οι Βαυαροί αντέδρασαν άμεσα και πανηγύρισαν ακόμα μια νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές. Το απόλυτο μετράει η ομάδα του Νίκο Κόβατς που βρίσκεται στην κορυφή του πίνακα και διατήρησε την παράδοση κόντρα στη Μπάγερ.

Δεν συμπληρώθηκαν δύο λεπτά και χέρι του Τιάγκο μετά την προσπάθεια του Φόλαντ, μετά από υπόδειξη του VAR, δόθηκε πέναλτι, ο Φόλαντ βιάστηκε να εκτελέσει με τον διαιτητή να δίνει επανάληψη αλλά ούτως ή άλλως δεν μπόρεσε να νικήσει τον Νόιερ που απέκρουσε.

Ο Χέιρλιχ
έδωσε εντοή στον Γουέντελ να εκτελέσει και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να πάρουν προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι στα πρώτα πέντε λεπτά.

Δεν κράτησε πολύ η χαρά της Λεβερκούζεν και ο Τολισό ισοφάρισε στο 10ο λεπτό. Πρώτο γκολ για το Γάλλο στο πρωτάθλημα.

Σαν να μην έφτανε αυτό ο Άριεν Ρόμπεν μετά το λάθος του Τα έδωσε το προβάδισμα στους Βαυαρούς με τη Μπάγερν γυρίζει το ματς μέσα σε 10 λεπτά. 140 γκολ για τον Ολλανδό με τη φανέλα των ''Βαυαρών'' που ισοφάρισε το ρεκόρ του Βραζιλιάνου Τζιοβάνι Έλμπερ.

Ο Μπραντ πέρασε αλλαγή νωρίς στον αγώνα, ο Λαρς Μπέντερ ένιωσε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε με τον Χέιρλιχ να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του.

Άνέβηκε η Μπάγερν, η Λεβερκούζεν οπισθοχώρησε με την ομάδα του Κόβατς να δημιουργεί ευκαιρίες με τους Μπόατενγκ, Μίλερ και Ρόμπεν να μην μπορούν να νικήσουν τον Χραντέτσκι που έκανε το ντεμπούτο του.

Ατυχία για τον Τολισό, τραυματίστηκε και αποχώρησε πριν φύγει το ημίχρονο με τον Κολομβιανό Τζέιμς Ροντρίγκεζ να περνάει στη θέση του Γάλλου.

Η Μπάγερν δεν απειλήθηκε καθόλου στο πρώτο ημίχρονο μετά το γκολ που δέχτηκε, η Λεβερκούζεν γύρισε στην άμυνα της και το σκορ θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο.

Δεύτερο ημίχρονο

Όπως τελείωσε το πρώτο ημίχρονο άρχισε το δεύτερο με την Μπάγερν να κλείνει τη Λεβερκούζεν στα καρέ του Χραντέτσκι ψάχνοντας 3ο γκολ για να καθαρίσει το ματς.

Ο Κόβατς έκανε δεύτερη αλλαγή, ο Γκάμπρι δεν ικανοποίησε, ο Ισπανός Χάβι Μαρτίνεθ πέρασε στο ματς ως καθαρός κόφτης και ο Ρονρίγκεζ πήγε αριστερά.

Ο Ρόμπεν έφτασε κοντά στο δεύτερο προσωπικό του γκολ όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν αδύναμο και ο Χραντέτσκι είχε εύκολη απάντηση. Στη συνέχεια ο Λεβαντόφσκι που συμπλήρωσε 200 ματς με τη φανέλα της Μπάγενρ δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, νέα ευκαιρία για τους Βαυαρούς για το 3-1.

Ο Φόλαντ δεν βοήθησε καθόλου με τον Μπελαραμπί να μπαίνει στη θέση του και να παίρνει θέση στα δεξιά της επίθεσης. Μόλις 7 λεπτά έπαιξε και με μια αντιαθλητική ενέργεια πάνω στον Ραφίνια αντίκρισε κόκκινη κάρτα. Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε με πόνους και κλάματα με τον Αλάμπα να μπαίνει στη θέση του.

Ένα σουτ έκανε η Λεβερκούζεν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με τον Χάβερτζ.

Στο φινάλε στο ματς ο Τζέιμς Ροντρίγκεζ με καρφωτή κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε τη ''γλυκιά'' σέντρα του Τιάγκο και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Πρώτη φορά που η Λεβερκούζεν αρχίζει το πρωτάθλημα χωρίς νίκη και βαθμούς μετά από τρεις αγωνιστικές.

Εκτός αποστολής Μπάγερν: Κομάν, Γκορέτσκα, Χούμελς

Εκτός αποστολής Λεβερκούζεν: Ρέτσος, Μπάουμγκαρτλίνγκερ, Αράνγκις

Διαιτητής: Τομπίας Βελτζ

Κίτρινες: Γουέντελ

Κόκκινες: Μπελαραμπί

Μπάγερν (Κόβατς):Νόιερ, Σούλε, Τιάγκο, Ραφίνια (82' Αλάμπα), Μπόατενγκ, Κίμιχ, Τολισό (42' Ροντρίγκεζ), Γκνάμπρι (59' Μαρτίνεθ), Μίλερ, Ρόμπεν, Λεβαντόφσκι

Λεβερκούζεν( Χέιρλιχ): Χραντέσκι, Τα , Λαρς Μπέντνερ(27' Μπραντ), Γεντβάι, Κορ, Ντράγκοβιτς, Γουέντελ, Χάβερτζ, Μπέιλι(83' Παουλίνιο), Φόλαντ, Σβεν Μπέντνερ

Αποτελέσματα 3ης αγωνιστικής:

Λειψία - Ανόβερο 3-2

Μάιντζ - Άουγκσμπουργκ 2-1

Βόλφσμπουργκ - Χέρτα 2-2

Φορτούνα - Χόφενχαϊμ 2-1
Keywords
Τυχαία Θέματα