Trikolonion Country: Το ξενοδοχείο στην ορεινή Αρκαδία που μαγνητίζει.

Στην καρδιά της Στεμνίτσας, έχετε παραπάνω από τρεις λόγους, για να επιλέξετε το Trikolonion Country Hotel για τη διαμονή σας. Η ξεχωριστή διακόσμηση πλαισιώνει κάθε γωνιά του ξενοδοχείου και σας μεταφέρει νοητά σε άλλες εποχές. Ατόφιο ξύλο, πέτρα, γκραβούρες του Καμαρινού, ιδιαίτεροι χρωματικοί συνδυασμοί, εντυπωσιάζουν το βλέμμα. Αυθεντικές λιθογραφίες και χαρακτικά μεγάλων καλλιτεχνών, όπως ο Τσαρούχης, ο Φασιανός, ο Μυταράς, ο Μόραλης, ο Γκαλτέμης και ο Παντελιάς, σας υποδέχονται και σας καλωσορίζουν σε ένα περιβάλλον

ιδιαίτερο και μοναδικό στην περιοχή της Ορεινής Αρκαδίας.

Η απόλυτη αρμονία της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής με την ομορφιά και την αρχοντιά του οικισμού, προσφέρουν στο Τρικολώνιον αυθεντική γοητεία που ξεπερνά κάθε προσδοκία. Τα 14 πολυτελή δωμάτια και οι 4 σουίτες θα σας εντυπωσιάσουν από την πρώτη στιγμή, αφού θα προκαλέσουν τις αισθήσεις σας, με τη λιτή και ζεστή τους ατμόσφαιρα.

Σας περιμένουμε για να γνωρίσετε από κοντά την ανεξάντλητη φυσική ομορφιά της Αρκαδίας, να ζήσετε τη Στεμνίτσα, έναν παραδοσιακό οικισμό με αιωνόβια πλατάνια και πέτρινα καλντερίμια, αλλά και να απολαύσετε την αρχοντική, και παράλληλα χωριάτικη φιλοξενία που θα σας προσφέρει απλόχερα το Trikolonion Country Hotel!

Μεγάλος διαγωνισμός!

To NewsVoice.gr σε συνεργασία με το παραπάνω ξενοδοχείο προσφέρουν σε δυο τυχερά ζευγάρια απο ένα Σαββατοκύριακο (δυο διανυκτερεύσεις) εντελώς δωρεάν! Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα έως την Πέμπτη 17//1/2019.

Καλή επιτυχία σε όλους

[contact-form-7]

Keywords
Τυχαία Θέματα