Αφιέρωμα Newsvoice: Πιάτσα Καλαμάκι Νέα Σμύρνη

Το νέο έτος πλησιάζει και εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε μια έρευνα και να σας παρουσιάσουμε τις επόμενες ημέρες, τις πιο γευστικές επιλογές από gourmet ψητοπωλεία σε όλη την Αθήνα. Παραδοσιακές γεύσεις αλλά και μοντέρνες εκδοχές γνωστών ψητών βρήκαμε στο Πιάτσα Καλαμάκι στη Νέα Σμύρνη.

Στο Πιάτσα Καλαμάκι θα βρεις τα…γνωστά εδέσματα

εξαιρετικής ποιότητας και φυσικά γεύσης. Εδώ τρως το πιο νόστιμο και ζουμερό κρέας ψημένο στα κάρβουνα, ολόφρεσκες τηγανητές πατάτες που μοσχοβολάνε φρέσκο λάδι –καλύτερες κι από της μαμάς!- τις πιο πλούσιες σαλάτες και τα πιο λαχταριστά τυλιχτά με πίτες καλαμποκιού και ολικής αλέσεως που θα σου προκαλέσουν έναν… ευχάριστο πονοκέφαλο όσον αφορά στην επιλογή.

Ο χώρος είναι διαμορφωμένος λειτουργικά και με προσεγμένο design, τόσο με τραπεζάκια από την πλευρά της πλατείας όσο και με τον πίσω χώρο και την αυλή, που ενδείκνυται για τις ηλιόλουστες ημέρες. Στα μεγάλα plus του καταστήματός η εξαιρετική αναλογία ποιότητας – τιμής, οι πραγματικά πλούσιες ποσότητες καθώς και το άψογο service. Όλα αυτά επιβεβαιώνονται καθημερινά και μέχρι το ξημέρωμα, από όλο αυτόν τον κόσμο που κάνει το μαγαζί στέκι του και ο οποίος αυξάνεται συνεχώς.

2ας Μαΐου 34, Κεντρική Πλατεία Ν. Σμύρνης
Τηλ: 2109343023
http://www.piatsakalamaki-neasmirni.gr/
και
Ηρακλείου 2, Χαλάνδρι (Πεζόδρομος)
Τηλ: 2106801555
https://www.piatsakalamaki-chalandri.gr/

Έτσι σε συνεργασία με το παραπάνω κατάστημα προσφέρουμε σε ένα τυχερό αναγνώστη η μια τυχερή οικογένεια μια δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ για γεύματα μέσα στο 2019. Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα έως 10/1/2019 και Παρε μέρος!

[contact-form-7]

Keywords
Τυχαία Θέματα