STR.EATERS ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΘΗΝΑΙΚΟ FOOD COURT

Όπως σας είχαμε υποσχεθεί σε παλαιότεροι άρθρο μας ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε ιδιαίτερα street food απο ολη την χώρα που θα μας κάνουν συντροφιά την νέα χρονια. Ετσι σημερα σας παρουσιάζουμε το STR.EATERS το πρωτο Αθηναϊκό food court.

Γεύσεις και αρώματα από όλο τον κόσμο σε έναν χώρο που φέρνει μια νέα

εμπειρία φαγητού και ποτού στο κέντρο της Αθήνας. Ένα food court όπου το street food είναι το κεντρικό θέμα ενώ οι ρυθμοί, οι εικόνες και τα ακούσματα της πόλης θα περνούν μέσα από αυτό.

Το φαγητό δεν είναι όμως ο μόνος λόγος για τον οποίο θα έρθετε στο Str.Eaters! Θα έρθετε για τα pop up stores που θα στήνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, για τα μουσικά και special events, για τα δημιουργικά εργαστήρια που θα πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του χρόνου στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Str.Eaters!

Χαλαρώστε κοντά μας, επιλέξτε ένα από τα οκτώ food stands με διαφορετικές προτάσεις φαγητού του δρόμου και ταξιδέψτε σε μια νέα και μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας και φαγητού στο κέντρο της πόλης. Ελάτε να ανακαλύψετε τον κόσμο του Str.Eaters!

Τηλέφωνο: 210 33 144 20

Διεύθυνση: Καρύτση 7, Αθήνα 105 61

Έτσι σε συνεργασία με το παραπάνω κατάστημα προσφέρουμε σε ένα τυχερό αναγνώστη η μια τυχερή οικογένεια μια δωροεπιταγή αξίας 200 ευρώ για γεύματα μέσα στο 2019.

Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα έως 10/1/2019 και Παρε μέρος!

[contact-form-7]
Keywords
Τυχαία Θέματα