ΒιοΑγρός: Η πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία βιολογικών προϊόντων

Εδώ και 30 χρόνια η ΒιοΑγρός είναι απο τις μεγαλύτερες και πρωτοπόρους ελληνικές εταιρίες βιολογικών τροφίμων. Διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία στον κλάδο των βιολογικών προϊόντων διατροφής ενώ στόχος της εταιρείας είναι, τα προϊόντα της να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής και να προσφέρουν φυσικά και ευεργετικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό καθώς και να βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των καταναλωτών ευρύτερα. Με ιδιόκτητες κεντρικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην Κρύα Βρύση της Πέλλας σε έκταση 4.000 τμ. και υποκατάστημα 2.000 τμ. στο κέντρο της Αθήνας

και γραφείο στη Σίνδο Θεσσαλονίκης, έχει συνεργασία με καταστήματα σε ολη την ριπή ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα ενώ έχει καταφέρει να εξάγει προϊόντα της σε χώρες όπως Αγγλία, Αλβανία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, Ισπανία, Κύπρο και άλλες.

Μπορείτε να μάθετε παραπάνω πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα ΒιοΑγρός παρακάτω:

www.bioagros.gr

www.instagram.com/bioagros/

www.facebook.com/bioagros/

Εμείς στο NewsVoice αποφασίσαμε να προσφέρουμε σε μια τυχερή οικογένεια τα βιολογικά της τρόφιμα για το 2019 αξίας 200 ευρώ. Έτσι μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα (εως 20/1/2019) και να κερδίστε τα ψώνια της επιλογής σας απο την εταιρεία ΒιοΑγρός.

Καλή επιτυχία σε όλους

[contact-form-7]
Keywords
Τυχαία Θέματα