Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Πώς θα εξελιχθεί η μέρα, σύμφωνα με τα ζώδια;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!

(Σελήνη στους Διδύμους – σε χάση)

Κριός

Οι πρωινές ώρες δεν θα είναι ιδιαίτερα καλές, μιας και η μέρα σας ξεκινάει με εκνευρισμούς στο σπίτι. Μετά το μεσημέρι τα πράγματα αρχίζουν και καλυτερεύουν. Ασχοληθείτε με κάτι πιο ευχάριστο και αισιόδοξο, ας πούμε προγραμματίζοντας μια απόδραση ή ολιγοήμερες διακοπές, όποτε και αν είναι αυτές! Αμέσως θα φτιάξει η διάθεση σας!

Ταύρος

Η ρομαντική σας πλευρά μπορεί να δυναμιτίσει τις επαγγελματικές σας προσπάθειες! Προσπαθήστε

να κρατήσετε ισορροπίες, γιατί θα χάσετε το παιχνίδι… Η ροπή σας επίσης στην πολυτέλεια και τα ακριβά αποκτήματα θα είναι έντονη, θα πρέπει όμως να την καταπιέσετε, εάν δεν θέλετε να δείτε τον τραπεζικό σας λογαριασμό να ξεφουσκώνει!

Δίδυμοι

Η εργασιακή σας μέρα θα είναι αφόρητα βαρετή και ρουτινιάρικη, οι ερωτικές σας υποθέσεις όμως κινούνται μα την ταχύτητα του φωτός σήμερα! Το άγχος σας έχει κορυφωθεί τον τελευταίο καιρό και θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τη προσωπική σας ζωή! Ίσως και να προχωρήσετε την σχέση σας στο επόμενο στάδιο…

Καρκίνος

Ο έλεγχος που θα προσπαθήσετε να ασκήσετε στους γύρω σας σήμερα μπορεί να είναι ακραίος και ως εκ τούτου εκνευριστικός, με αποτέλεσμα να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα προσδοκούσατε… Γίνεστε ιδιαίτερα σαρκαστικοί και περιπαικτικοί με τους γύρω σας και αυτό μπορεί να ενοχλήσει πολλούς και να χάσετε σημαντικά στηρίγματα στον επαγγελματικό τομέα ή στο φιλικό σας περιβάλλον

Λέων

Μην παρασύρεστε από το αίσθημα ευδαιμονίας και προκαλέσετε τριβές με τον σύντροφό ή τους συνεργάτες σας. Υπάρχει και πιο ήπιος τρόπος να εκφράσετε τις απόψεις και ιδέες σας. Μια απρογραμμάτιστη μετακίνηση υπόσχεται δράση, αλλά και άνοιγμα νέων οριζόντων αναφορικά με τα ενδιαφέροντα σας.

Παρθένος

Η υπεραισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σας είναι αυτή που σας έκανε να φορτωθείτε ένα σωρό υποχρεώσεις, με συνέπεια να μπλοκάρετε. Χρειάζεστε επειγόντως βοήθεια για να τα βγάλετε πέρα με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις σας. Και αυτό ας γίνει μάθημα για σας, να μην αναλαμβάνετε δηλαδή περισσότερα από αυτά που μπορείτε να βγάλετε πέρα.

Ζυγός

Έχετε την ευκαιρία να δρομολογήσετε εξελίξεις που θα αναδείξουν την δουλειά σας και θα προωθήσουν σε μελλοντικό χρόνο την καριέρα σας. Βγαίνουν στην επιφάνεια οι καλλιτεχνικές σας ανησυχίες και μπορεί να συνδυαστούν με τα επαγγελματικά σας πλάνα. Χειριστείτε τις υποθέσεις σας με προσοχή και υπευθυνότητα για να μην εκπλαγείτε…

Σκορπιός

Οι πρωτοβουλίες που σκοπεύετε να αναλάβετε σε επαγγελματικό επίπεδο καλό θα ήταν να εκδηλωθούν κατά το πρώτο μισό της μέρας, κατά το οποίο οι πιθανότητες θετικής για σας έκβασης θα είναι πολύ καλύτερες. Μην καταφεύγετε επίσης σε τυχόν περίπλοκα «κόλπα» αναφορικά με οικονομικά θέματα. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης και να χάσετε σημαντικά χρηματικά ποσά.

Τοξότης

Οι πρωτοβουλίες που σκοπεύετε να αναλάβετε σε επαγγελματικό επίπεδο καλό θα ήταν να εκδηλωθούν κατά το πρώτο μισό της μέρας, κατά το οποίο οι πιθανότητες θετικής για σας έκβασης θα είναι πολύ καλύτερες. Μην καταφεύγετε επίσης σε τυχόν περίπλοκα «κόλπα» αναφορικά με οικονομικά θέματα. Κινδυνεύετε να πέσετε θύμα εξαπάτησης και να χάσετε σημαντικά χρηματικά ποσά.

Αιγόκερως

Μόνο η εφευρετικότητα μπορεί να σας ανοίξει το δρόμο για αξιοσημείωτα, αποτελέσματα και απαράμιλλα επιτεύγματα! Η αντισυμβατικότητα και οι ανορθόδοξες τακτικές δεν είναι πάντοτε το ίδιο αποτελεσματικές! Αν μη τι άλλο, στην δεύτερη περίπτωση προκαλείτε την μήνη του Σύμπαντος και το όποιο αποτέλεσμα θα είναι πρόσκαιρο.

Υδροχόος

Το πρώτο μισό της ημέρας είναι πολύ ευνοϊκό για την ανάκτηση των δυνάμεων σας. Δεν θα μετανιώσετε αν αφιερώσετε αυτό το μέρος της ημέρας στην αναψυχή, τον ρομαντισμό ή σε δημιουργικές δραστηριότητες, εάν έχετε τη δυνατότητα αυτή! Σήμερα θα πρέπει να αρχίσει να συνηθίσει το νέο στυλ επικοινωνίας με τους φίλους σας ή το σύντροφό της ζωής σας.

Ιχθείς

Η εκνευριστική ψυχραιμία σας μπορεί να γίνει η αχίλλειος πτέρνα σας, αν δεν μπορείτε να τη χειριστείτε σωστά. Παρ ‘όλα αυτά, η μέρα θα είναι επιτυχής, εάν παραμείνετε πιστοί και προσηλωμένοι στο στόχο σας. ίσως όμως να πρέπει να επανεξετάσετε τα σχέδια σας. Οι προσδοκίες σας μπορεί να είναι λίγο-πολύ παράλογες αυτή τη περίοδο και οι επιθυμίες σας να μην σας αφήνουν να εκτιμήσετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα